VENECIJA - DOČEK, 2 NOĆI
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

VENECIJA - Doček Nove godine 2 noći

VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ – presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.
Verona je grad emocija, poprište čuvene Šekspirove tragedije “Romea i Julije“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjevekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
Lido di Jesolo je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severno-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije. Postalo je jedno od vodećih letovališta u Italiji.
Palmanova je gradić na severu Italije, osnovan 1593. godine kada je doneta odluka da se sagradi grad-tvrđava devetougaonog oblika specifičan po tri ulazne kapije. U neposrednoj blizini se nalazi Palmanova Outlet Village- shopping centar, koji nudi mogućnost povoljne kupovine robe čuvenih robnih marki

TERMIN: 30.12./ 03.01.2018.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 30.12.2017. BEOGRAD -VENECIJA
Polazak autobusa iz Beograda oko 19.00 h ( tačno vereme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.

2.dan 31.12.2017. PALMANOVA-LIDO DI JESOLO
Dolazak u veliki trgovački centar Palmanovu -Outlet Village, naselje sa puno prodavnica, butika, restorana i bifea, gde možete da iskoristite priliku novogodišnjih i božićnih sniženja za kupovinu poklona. Slobodno vreme, u poslepodnevnim časovima je planiran polazak za Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i šetnju. Fakultativno uveče odlazak autobusom u luku Punta Sabioni. Ukrcavanje na brod za Veneciju. Imaćete jedinstvenu priliku da doživite novogodišnju noć na trgu Sv.Marka, gde ljudi iz čitavog sveta dočekuju Novu Godinu. Ulice i mostovi na kanalima su specijalno osvetljeni, a doček Nove godine doživećete uz vatromet. U ranim jutarnjim časovima (dogovor sa vodičem) povratak u Lido di Jesolo Noćenje.

3 dan 01.01.2018. LIDO DI JESOLO – VERONA- LIDO DI JESOLO
Kasni doručak. Fakultativno jednodnevni izlet za Veronu – grad Romea I Julije. Obilazak Verone koji obuhvata šetnju pored Rimske Arene (jedna od najvećih i najbolje očuvanih) preko Piazze Bra, Piazze delle Erbe, Piazze Signori, do Julijine kuće. Slobodno vreme. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4.dan 02.01.2018. LIDO DI JESOLO-VENECIJA –LIDO DI JESOLO-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek), Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni u poslepodnevnim časovima i polazak za Beograd.
Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5.dan 03.01.2018. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Cena aranžmana: 129 € po osobi
PROMO CENA 99 € po osobi za uplate do 16.12.2017.

Doplata za 1/1 sobu 50 €
Dete od 6 do 12 g. uz dve odrasle osobe ima popust 10 € (na pomoćnom ležaju). 


Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/ visokopodni ili doubledecker sa audio-dvd opremom i klimom
- smeštaj u hotel 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni slatko-slani obrok)
- razgledanje Venecije
- usluge turističkog vodiča za vreme putovanja
- troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- 31.12.2017. brodska karta i check point Punta Sabioni-Venecija - P.Sabioni u novogodišnjoj noći 25 €
- 02.01.2018. brodska karta i check point Punta Sabioni-Venecija - P.Sabioni 20 €
- izlet Verona 20 € (min.25 osoba)
- ulaznice za muzej
- međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na 3 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovaja (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

OPIS HOTELA: Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3*. Sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom. Tačan naziv hotela biće poznat 10 dana pred putovanje.

Aranžman rađen na minimum 40 osoba autobusom.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programU slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.