TOSKANA - 3 noćenja
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

TOSKANA :: Uskrs i Prvi maj 2018.

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/toskana-3-no%C4%87enja.html#sigFreeId618647d7df
 

BOLONJA - MONTEKATINI TERME - FIRENCA - SAN ĐIMINJANO - SIENA - PIZA 

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 18:00h, ( tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put ). Vožnja autobusom preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.dan: BOLONJA – MONTEKATINI TERME
Dolazak u Bolonju u jutarnjim satima.. Obilazak istorijskog jezgra grada: crkva San Francesko, Neptunova fontana, Piazza Maggiore, Bazilika Sv Petronija, Palazo Comunale, Palazo di Archiginasio – prvobitno sedište Bolonjskog univerziteta, Piazza Sv Stefana... Nastavak putovanja do banje Montekatini. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan: MONTEKATINI TERME – FIRENCA- PRATO-MONTEKATINI
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno izlet za Firencu – autobus/voz. Stari deo Firence je pod zaštitom UNESKO-a .Panoramski obilazak grada: bazilika San Lorenco sa kapelama Medičijevih, Duomo, Đotov zvonik, katedrala Cvetne Bogorodice, Krstionica, Stari most („Ponte Vecchio“), trg Sinjorija (svojevrsni muzej na otvorenom sa brojnim skulpturama, remek-delima renesanse. Stara palata – nekadašnje sedište moći Fijorentinske Republike, statua Mikelanđelovog „Davida“ (kopija čuvenog „heroja renesanse“),… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i posete muzejima i galerijama (Galerija Ufici – preporučujemo da pre putovanja izvršite rezervaciju i plaćanje ulaznice preko interneta; Galerija Palatina u palati Piti sa Boboli vrtovima, Galerija Akademija sa delima Mikelanđela…) polazak za Prato i poseta outlet šoping centru „I Gigli“. Zadržavanje 2 -3 sata u zavisnosti od raspoloživog vremena, U večernjim satima povratak u Montekatini. Noćenje.

4.dan: MONTEKATINI TERME - SIJENA – SAN ĐIMINJANO
Doručak. Fakultativno: Izlet do Sijene i San Điminjana, poznatih turističkih centara oblasti Kjanti, čuvenoj po proizvodnji vrhunskih vina. Putovanje do Sijene grada pod zaštitom Unesco-a. Panoramski obilazak: Duomo, Trg Pjaca del Kampo, palata Salimbeni, krstionica, univerzitet...U nastavku programa poseta malom živopisnom srednjevekovnom gradiću San Điminjanu koji je očuvao svoj istorijski centar kao i ambijent 13-14 veka. Grad je poznat pod nadimkom “Grad 100 tornjeva”. Nakon obilaska San Điminjana povratak u Montekatini Terme u večernjim satima. Noćenje.

5.dan: MONTEKATINI TERME / PIZA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela u 08.00 časova. Polazak za Pizu. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Nastavak putovanja u pravcu Slovenije i Hrvatske za Srbiju.

6.dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

 

TERMINI
PUTOVANJA
LAST MINUTE CENA 
CENA ARANŽMANA

27.04. - 02.05.2018. Prvi maj

139 €
169 €

Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €. Doplata za 1/1 sobu 45 €, 

Transfer iz Novog Sada - doplata 15 €.
Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
- 3 noćenja /doručak (doručak kontinentalni slatko-slani- samoposluživanje) u Montekatiniju u hotelu sa 3* , smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge turističkog vodiča tokom putovanja - troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- fakultativne programe
- individualne troškove, međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja
- gradsku komunalnu taksu u Montekatiniju ( 3€ - plaća se prilikom preuzimanja ključeva)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: ukoliko se putnici opredele za oba izleta ostvaruju popust 5 €.
- Sijena i San Điminjano 30 € - Firenca 25 € (autobus, voz, lokalni vodič)
Cene fakultative su na bazi minimuma od 30 prijavljenih putnika. Deca do 12 godina imaju popust 50% na fak. izlete.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za plaćanje na rate , prilikom rezervacije 30%, do polaska još 20%, a ostatak na 3 rate. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate.
Kreditinim karticama Komercijalne banke na 3-6 mesečnih rata bez kamate.

OPIS HOTELA 
Montebello 3* Ovaj šarmantni hotel idealno je pozicioniran, na samo 5 minuta šetnje od spa centra Terme di Montecatini i 10 minuta lagane šetnje do železničke stanice. Sobe u hotelu sadrže SAT TV, klimu, mini bar i sef, uključujući kupatilo opremljeno fenom i toaletnim priborom, dok pojedine sobe imaju i balkon. www.hotelmontebello.it/

Golf Corallo 3*http://www.golfhotelcorallo.it/english/index.html Hotel se nalazi u centru Montekatinija, blizu spa centra i glavne trgovačke ulice. Poseduje restoran, bar, kongresnu salu, sobu za igru, balkon na krovu zgrade sa malim bazenom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo (tuš/wc), klimu, minibar, sef, telefon. Doručak na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Opis hotela dat ilustrativno. Ime hotela će biti poznato najkasnije 15 dana pre puta

MONTEKATINI TERME - je jedna od najluksuznijih banja u Italiji. Nalazi se na oko 35 km od Firence. Ovo živopisno mesto ima veliki broj termalnih izvora, parkova i sportskih terena i privlači veliki broj turista tokom cele godine.
FIRENCA - Glavni grad istoimenog okruga i glavni grad pokrajine Toskana.U srednjem veku Firenca je postala važno ekonomsko, kulturno i finansijsko središte. Tokom novog veka, bila je prestonica Velikog vojvodstva Toskane pod dominacijom porodica Mediči i Lorena. Za Italijane, ali i za čitav Zapadni svet, Firenca ima ogroman istorijski, obrazovni, kulturni i umetnički značaj, zbog čega je i poznata kao „Italijanska Atina“. Spada u red turistički najpoznatijih gradova sveta. Stari deo Firence je pod zaštitom UNESKO-a.
PIZA - poznata je širom sveta po svom neobičnom krivom tornju koji se nalazi odmah pored katedrale, na Polju čuda.
SAN ĐIMINJANO je grad u središnjoj Italiji. To je poznati gradić okruga Sijena u okviru italijanske pokrajine Toskana.Poznat kao dobro očuvani srednjovekovni gradić sa čuvenim tornjevima, pa je danas pod zaštitom UNESKOa. Nalazi se u tipično toskanskom predelu brda i bregova, danas zaštićenom kao kulturno dobro. Oko grada pružaju se bezbrojni vinogradi.
SIENA je najveći grad i središte okruga Siena u okviru italijanske pokrajine Toskana. Siena je svetski poznata kao grad sa veoma dobro očuvanim starim srednjovekovnim jezgrom i ogromnim kutlurnim i umetničkim nasleđem, koje je pod zaštitom UNESKOa.

NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Minimum za realizaciju aranžmana je 60 putnika.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.