Koviou Holiday Village 3* - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Koviou Holiday Village 3* :: Nikiti

 

OPIS HOTELA

LOKACIJA: Hotel Koviou Holiday Village se nalazi na poluostrvu Sitonija, na oko 5 km udaljenosti od Nikitija i oko 13 km od Neos Marmarasa. Od plaže u zalivu Koviou je udaljen oko 300m (prelazi se tunelom ispod magistralnog puta koji povezuje hotel I plažu). Kompleks se sastoji od tri zgrade u kojima se nalaze standard sobe, mezonet, family apartmani i bungalovi. Hotel je skromnije opremljen ali uz odličnu ponudu i povoljne cene nudi mogućnost pravog porodičnog odmora.

SADRZAJ: recepcija koja radi 24 sata, restoran, bar pored bazena (korišćenje ležaljki i suncobrana uz konzumaciju iz bara), bar na plaži (korišćenje ležalji i suncobrana uz konzumaciju), besplatan parking , ostava za prtljag, vrt - dvorište, klima (u javnim prostorijima), besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, suvenirnica i mini market u blizini hotela, dečije igralište i animacije, otvoreni bazen, dečiji bazen, TV sala, bioskop na otvorenom, hidromasaža i đakuzi.

USLUGA: Polupansion (švedski sto) - doručak i večera.

SOBE: Sve sobe su klimatizovane, imaju pogled na bazen ili baštu, kupatilo sa tuš kabinom ili klasičnom tuš kadom, fen za kosu, frižider, SAT TV, telefon, mini-bar, balkon.
Standardne sobe oko 20 m², sa pogledom na bazen ili baštu, francuski ležaj ili 2 standardna ležaja i dodatnim krevetom (pomoćni ležaj) i sofa na razvlačenje, max. 4 osobe.
Mezonet soba oko 35 m², na dva nivoa ima 4 lezaja u obe sobe (max. 4 osobe), na prvom nivou soba ima francuski lezaj ili dva standardna ležaja, na drugom gornjem nivou su druga dva odvojena ležaja za decu. Sobe su povezane stepenicama.
Family apartman oko 40 m², veće sobe sa pogledom na vrt, francuski ležaj ili 2 standardna ležaja u jednoj sobi, dva standardna ležaja i sofom u drugoj sobi, max. 5 osoba.
Bungalow oko 30 m², sa pogledom na vrt, u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj manjoj sobi su dva standardna ležaja.Može biti smešteno max. 4 osobe.
Kucni ljubimci nisu dozvoljeni. Web sajt hotela: http://www.koviouholidayvillage.com/index.php 

INDIVIDUALNI ARANŽMANI

Cene u tabeli izražene su po osobi po danu, osim kada je navedeno da je cena po smeštajnoj jedinici.
PP (HB)– polupansion, ND (BB) – noćenje sa doručkom AI-sve uključeno
Za sve hotele min. boravka je 5 dana.
Potvrda rezervacije hotela dobija se najčešće odmah ili najkasnije u roku 48 sati po uplati.

ARANŽMAN OBUHVATA: smeštaj u izabranom hotelu na bazi uplaćenog broja noćenja i izabrane hotelske usluge,
ARANŽMAN NE OBUHVATA: individualne troškove, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, boravišnu taksu

PROGRAM ZA SOPSTVENI PREVOZ Putnici preuzimaju vaučer u agenciji 10 dana pre puta. Po dolasku u letovalište, javljaju se direktno u hotel. Smeštaj u sobe prvog dana boravka od 14.00h. Boravak u hotelu. Napuštanje soba poslednjeg dana u 9.00 h ili prema kućnom redu hotela.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate

1. Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% od cene aranžmana, ostatak prema uslovima za RANE REZERVACIJE – FIRST MINUTE.
Ukoliko aranžman nije po uslovima za rane rezervacije, celokupan iznos plaća se 21 dan pre putovanja. First minute popusti obračunavaju se najčešće na osnovnu uslugu, ne i na doplate.
2. ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 40% plaća se prilikom rezervacije, a preostali iznos u ratama do 15. decembra tekuće godine deponovanjem čekova.
3.KREDIT BANKE: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
4.KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.
6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.
7. Uslovi plaćanja za RANE REZERVACIJE navedeni su u cenovniku za svaki hotel pojedinačno.

NAPOMENE
Boravišna taksa nije uključena u cenu.
Iznos boravišne takse: Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći; Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći; Hoteli 3* - 1,50 eur po sobi po noći; Hoteli 1 i 2* - 0.50 eur po sobi po noći

Menjanje rezervacije hotela naplacuje se 5 eur u dinarskoj protivvrednosti.
Navedeni popusti za treću, četvrtu ... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (punoplative) osobe.
Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera.
U slučaju prebukiranosti hotela, Organizator ima pravo da putniku ponudi alternativni smeštaj najkasnije 5 dana od početka putovanja.
Aranžmani po ovom cenovniku su individualni.
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz

MOGUĆNOST AUTOBUSKOG I AVIO PREVOZ
Putnici mogu da koriste autobuski prevoz u organizaciji naše agencije za usputne hotele, pri čemu moraju da izaberu termine prema našim polascima za apartmanske grupe.
O terminima i uslovima za avio prevoz putnici se mogu informisati u agenciji.

Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000057631. 

ZA OVAJ CENOVNIK I PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.