Meliton 5* - Porto Carras
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Porto Carras grand resort :: Meliton 5*

PORTO CARRAS GRAND RESORT je jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija na 30 metara od sopstvene plaže , 120 km od Soluna. Kompleks se sastoji iz hotela Meliton, Sithonia i Village Inn (bungalovi). Tu su maslinjaci, tereni za košarku, fudbal, tenis i golf, kao i vinograd koji pokriva 47,5 hektara zemlje. U okviru kompleksa nalazi se najveća privatna marina u jugoistočnoj Evropi, kao i dobro poznati Thalassotherapy i Spa Centar. Restorani, barovi na otvorenom i u zatvorenom prostoru, bioskop, 9 km privatne plaže i 25 privatnih zaliva upotpunjuju doživljaj.

SADRŽAJ RESORTA: bazeni na otvorenom, kafeterija, poslastičarnica, nekoliko barova i restorana, diskoteka, barovi na plaži, trafika, TV sala, program animacije gostiju, sala za društvene igre, bioskop na otvorenom, mini market, prodavnica pića, sala za konferencije kapaciteta do 450 mesta, škola tenisa, 9 teniskih terena, marina, kursevi za sportove na vodi, golf teren sa 18 rupa, jahački klub, fudbalski i košarkaški teren, stoni tenis, profesionalni ronilački klub, teretana, shopping centar (zlatara, mini market, butici sa garderobom, frizer, foto radnja,..), servis za pranje veša, rent a car, ...

Gosti hotela koriste sve usluge kompleksa.

OPIS HOTELA

MELITON BEACH 5*  je sinonim za luksuz. Arhitekturom podseća na brod, a unutar svog kompleksa nudi vrhunske restorane mediteranske i internacionalne kuhinje, zabavu, opuštanje, prelepu plažu i bazene u obliku lagune.

SOBE: svih 480 soba u hotelu su prostrane imaju klima uređaj, SAT TV, radio, mini bar, internet priključak, fen, sef, kupatilo, terasu, krevetac (na upit, bez doplate), wi-fi Internet (uz doplatu na licu mesta). U svim tipovima smeštaja (osim u standardnoj sobi i junior suite) se nalaze i bademantili i papuče.

Standardne sobe: neke su sa pogledom na golf teren ili na marinu/ more, veličine su cca 30 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa)
Junior suite: oko 40 m2, imaju pogled na golf terene ili na marinu/ more,  i namenjeni su za 2-3 osobe ("francuski" ležaj i pomoćni ležaj).

Porodične sobe (family room) su sa pogledom na golf teren ili na marinu/ more, veličine su cca 40-45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe ("francuski" ležaj i sofa na rasklapanje).
Executive suite: imaju pogled na golf terene ili na marinu/more, veličine su cca 56-65 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sa garniturom za sedenje i 1 ili 2 pomoćna ležaja). , dodatno opremljene luksuznim kozmetičkim proizvodima u kupatilu, hidro-masažnom kadom...
Luxury suite:imaju pogled na golf terene ili na marinu/more, veličine su cca 64-86 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sa garniturom za sedenje i 1 ili 2 pomoćna ležaja). Pored kupatila imaju i dodatni WC, imaju 2 terase,dodatno opremljen luksuznim kozmetičkim proizvodima u kupatilu, hidro-masažnom kadom ...
Premium suite: imaju pogled na golf terene ili na marinu/more, veličine su cca 90-105 kvm, namenjeni su za 2-6 osoba i sastoje se iz 2 spavaće sobe (svaka sa po "francuskim" ležajem) i dnevnog boravka (sa garniturom za sedenje i 1 ili 2 pomoćna ležaja). Svaka soba ima kupatilo i terasu.
ISHRANA: noćenje sa doručkom,uz mogućnost doplate za polupansion i pun pansion (švedski sto-samoposluživanje).

 CENE

 U PRIPREMI !


TIP
 
SMESTAJA
 
MAX
OSOBA
 
USLUGA
 
TERMINI
PO OSOBI  18.05.-14.06.
07.10.-20.10.
 15.06.-28.06.
23.09.-06.10.
29.06.-12.07.
09.09.-22.09. 
13.07.-26.07.
30.08.-08.09. 
27.07.-29.08. 
Deluxe 1/2 pogled golf
2-3
ND
X
         
Deluxe1/2 pogled more/marina
2-3
ND
X
         
Deluxe Family soba pogled golf
2-4
ND
X
         
Deluxe Family soba pogled more
2-4
ND
X
         
Junior suite pogled golf
2-4
ND X          
Junior suite pogled more/ marina 2-4 ND X          
Treća odrasla osoba  ima 25% popusta. U deluxe 1/ 2 sobama jedno dete 0-11.99 g. u pratnji dve odrasle osobe boravi gratis. U deluxe family sobama I junior suitu dvoje dece od 0-11,99 gratis. 

Za rezervacije i uplatu od 100% do 30.11.2018 – 30% popusta za sve termine na osnovnu uslugu, do 31.01.2019 – 25% popusta, do 31.03. – 20% popusta.  .

 

Cene u tabeli izražene su u eurima, po osobi ili smeštajnoj jedinici po danu.  

PP (HB)– polupansion, ND (BB) – noćenje sa doručkom AI-sve uključeno

OPŠTI USLOVI ZA SVE HOTELE
Za sve hotele min. boravka je 5 dana.Cene iz tabela ne važe u periodu Uskrsa.
Potvrda rezervacije hotela dobija se najčešće odmah ili najkasnije u roku 48 sati po uplati.

CENOVNIK BR. OD 
USLOVI PLAĆANJA: 
1. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate
2. ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 21 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2019. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 20 dana pre puta.
3.KREDIT BANKE: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
4.KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.
6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.
7. Uslovi plaćanja za RANE REZERVACIJE navedeni su u cenovniku za svaki hotel pojedinačno.

NAPOMENE

Boravišna taksa nije uključena u cenu.
Iznos boravišne takse: Hoteli 5* - 4 eur po sobi po noći; Hoteli 4* - 3 eur po sobi po noći; Hoteli 3* - 1,50 eur po sobi po noći; Hoteli 1 i 2* - 0.50 eur po sobi po noći

Menjanje rezervacije hotela naplacuje se 5 eur u dinarskoj protivvrednosti.
Navedeni popusti za treću, četvrtu ... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (punoplative) osobe.
Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera.
U slučaju prebukiranosti hotela, Organizator ima pravo da putniku ponudi alternativni smeštaj najkasnije 5 dana od početka putovanja.
Zbog svetske ekonomske krize, moze doci do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga,za sta agencija ne moze da utice i snosi odgovornost.
Aranžmani po ovom cenovniku su individualni.
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz
Broj telefona predstavnika će biti dostupan u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.

AUTOBUSKI I AVIO PREVOZ

Putnici mogu da koriste autobuski prevoz u organizaciji naše agencije za usputne hotele, pri čemu moraju da izaberu termine prema našim polascima za apartmanske grupe.
O terminima i uslovima za avio prevoz putnici se mogu informisati u agenciji.

Opise hotela putnik može dobiti u agenciji u vidu kataloga ili pogledati na našem web sajtu
Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije “Montesol travel “

Agencija poseduje polisu osiguranja od isolventnosti i radi nadoknade štete Triglav osiguranja ADO na  350 000 eur , broj polise 470000040755.

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.