Hotel Dias 3* - Platamon
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Hotel Dias 3* - Platamon

Hotel Dias se nalazi u samom centru Platamona na 60 m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz minimalnu konzumaciju pića u baru na plaži ili najam ležaljki kao na većini plaža u Grčkoj.

Sadržaj: U okviru hotela Dias su recepcija, sala za doručak, lift, privatni parking za goste hotela, kao i Wi-Fi internet koji je besplatan za hotelske goste. Unutar hotela je i manji SPA dostupan uz doplatu. U okviru hotelske zgrade je i kafeterija u kojoj se 2-3 puta nedeljno održavaju večeri s grčkom muzikom u toku kojih, osim pića, gosti mogu da naruče različite obroke.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 30 soba. U svim sobama, veličine 11-18 m², gostima su na raspolaganju mali firžider, TV, fen i klima uređaj.
Standardne dvokrevetne sobe imaju dupli ili dva odvojena kreveta i dodatni krevet na rasklapanje.

Usluga: Noćenje sa doručkom koji se služi na bazi švedskog stola, samoposluživanje.  Postoji opcija doplate za večeru. Večera se služi po principu izbora par jela.

 

 U PRIPREMI !

TIP
SMEŠTAJA
MAX
OSOBA
USLUGA PO 
OSOBI
MIN.
BORAVKA
TERMINI
01.04.-25.04.
30.04.-19.06.
13.09.-01.11.
20.06.-08.07.
01.09.-12.09.
09.07.-31.08.
1/2 soba 
2-3 ND X 5      
1/3 soba 2-4 ND X        
Drugo dete od 2-5,99 god.     X        
Drugo dete od 6-11,99 god.     X        
 U1/ 2 sobi jedno dete od 0-1,99 gratis, od 2-5,99 god. ima 50% popusta a od 6-11,99 god. ima 20% popusta. U 1/3 sobi treća odrasla osoba gratis. Prvo dete od 0-11,99 god gratis,  drugo dete od 0-1,99 gratis a drugo starije dete plaća cenu iz tabele.  Doplata za polupansion 9 eur za odrasle a za decu 7 eur dnevno po osobi.
 

Cene u tabeli izražene su u eurima, po osobi ili smeštajnoj jedinici po danu.

OPŠTI USLOVI ZA SVE HOTELE

Za sve hotele min. boravka je 5 dana.Cene iz tabela ne važe u periodu Uskrsa.
Potvrda rezervacije hotela dobija se najčešće odmah ili najkasnije u roku 48 sati po uplati.

CENOVNIK BR. OD
USLOVI PLAĆANJA: 
1. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate
2. ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 21 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2019. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 20 dana pre puta.
3.KREDIT BANKE: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
4.KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije. 
6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude. 
7. Uslovi plaćanja za RANE REZERVACIJE navedeni su u cenovniku za svaki hotel pojedinačno.

NAPOMENE
Menjanje rezervacije hotela naplacuje se 5 eur u dinarskoj protivvrednosti. 
Navedeni popusti za treću, četvrtu ... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (punoplative) osobe.
Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. 
U slučaju prebukiranosti hotela, Organizator ima pravo da putniku ponudi alternativni smeštaj najkasnije 5 dana od početka putovanja.
Zbog svetske ekonomske krize, moze doci do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga,za sta agencija ne moze da utice i snosi odgovornost.
Aranžmani po ovom cenovniku su individualni.
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz 
Broj telefona predstavnika će biti dostupan u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.

AUTOBUSKI I AVIO PREVOZ

Putnici mogu da koriste autobuski prevoz u organizaciji naše agencije za usputne hotele, pri čemu moraju da izaberu termine prema našim polascima za apartmanske grupe.
O terminima i uslovima za avio prevoz putnici se mogu informisati u agenciji.

Opise hotela putnik može dobiti u agenciji u vidu kataloga ili pogledati na našem web sajtu
Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije “Montesol travel “

Agencija poseduje polisu osiguranja od isolventnosti i radi nadoknade štete Triglav osiguranja ADO na  350 000 eur , broj polise 470000040755.

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.