BUDIMPEŠTA - 2 noćenja
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUDIMPEŠTA - Uskrs i Prvi maj 2018.

 

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, jedna je od najlepših evropskih prestonica. Sastoji se od 2 dela: Pešte i Budima, koji različiti na svoj način, čine izuzetnu celinu mnogobrojnih kulturnih i istorijskih spomenika. Posebno su atraktivne građevine iz perioda austro-ugarskog carstva, mnogobrojni mostovi, Margit ostrvo, kao i obližnja Sent Andreja sa spomenicima iz perioda seobe Srba.

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 23.30h ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato dva dana pred putovanje). Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan BUDIMPEŠTA
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. Uveče fakultativno krstarenje Dunavom i razgledanje Budimpešte sa reke uz zvuke valcera. Uveče, fakultativno odlazak u čardu -mađarski nacionalni restoran sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA - BEOGRAD
DORUČAK. U 09 h napuštanje hotela i fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Oko 18 h polazak za Beograd iz centra grada. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

TERMIN
PUTOVANJA
CENA ARANŽMANA
PROMO CENA 
2 noćenja/doručak
HOTEL
05.04 - 08.04.2018.  VASKRS 89 € 79 € do 31.03. 3*
27.04 - 30.04.2018.   1. MAJ 99 € 79 € do 15.04. 3*

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prevoz autobusom sa audio, dvd opremom i klimom na navedenoj relaciji
- Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi usluge noćenje /doručak („švedski sto“-samoposluživanje)
- Razgledanje Budimpešte –
- Organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Individualne troškove, fakultativne izlete i ulaznice
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje iznosi 408,00 din ( individualno osiguranje )
- Doplatu za 1/1 sobu 40 €

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) je 50 € , u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40%.

Cena fakultativnih usluga (minimum 25 osoba): večera u čardi sa folklorno - zabavnim programom 25€ /deca 20€/, krstarenje Dunavom 15 € /deca 10 €/; tržni centar Campona 5 €/deca 5€, ulaznica za Tropikarijum 2500F oko 8.50€ / deca do 18 god. 1800 F oko 6 €, izlet do Sent Andreje 10 € /deca 5 €/.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u 3 mesečne rate 15–og ili 20-og u mesecu. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
Opis hotela: Hotel 3*nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom... Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred putovanje


Aranžman rađen na bazi minimuma 45 osoba autobusom.Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualene drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.