BEČ - DOČEK, 1 NOĆ
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BEČ :: Doček Nove godine - 1 noć

 

TERMIN : 29.12.-01.01.2018.

BEČ je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, najbolje oslikava život Evrope tog doba.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 29.12.2017. – Polazak autobusa u 21 čas iz Beograda, ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje ). Polazak iz Novog Sada u 22 časa, sa železničke stanice, ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2.dan 30.12.2017. – Dolazak u Parndorf u jutarnjim časovima. Parndorf outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće i td. Nastavak putovanja do Beča. Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 31.12.2017. – Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i Dunavskom tornju,odakle se pruža prelepa panorama na grad. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativanog izleta u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave ( Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U popodnevnim časovima povratak za Beč. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! .....

4.dan 01.01.2018. – sastanak grupe u 02 časa kad je predviđen polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA : 99 € po osobi
promo cena 79 € po osobi za uplate do 16.12.2017.

Doplata za 1/1 sobu je 45 eura, iskljucivo na upit. Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.

Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi  sopstveni prevoz.

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).


Cena aranžmana obuhvata:
* prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom /na datoj relaciji;
* smeštaj u hotelu Rosen 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/;
* razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča
* troškove organizacije i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:

* međ. zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa ili Generali osiguranja
* fakultativne izlete: poseta Dunavskom tornju 10 €, obilazak dvorca Šenbrun 25 €, izlet do Bratislave 15 €

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba

OPIS HOTELA

Hotel ROSEN EUROPA HAUS 3*  nalazi se u 14. becirku, na liniji  tramvaja, oko 30 minuta vožnje od centra grada. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.....  www.europahauswien.at

Hotel BOCK 3* nalazi se u širem centru Beča, na liniji gradskog prevoza, na obali jezera, u blizini tržnog centra SCS. 
Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 I 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.....

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na 3 mesečne rate. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.
Napomena: Putnici su u obavezi da dostave broj pasoša i datum rodjenja zbog hoteskih propisa i putnih lista.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programU slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman rađen na bazi minimuma 40 osoba.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOČEK NOVE GODINE U BEČU,  BEČ DOČEK NOVE GODINE

DOČEK NOVE GODINE U BEČU,  BEČ DOČEK NOVE GODINE

DOČEK NOVE GODINE U BEČU,  BEČ DOČEK NOVE GODINE

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.