AZURNA OBALA - 3 noćenja
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

AZURNA OBALA :: Uskrs i Prvi maj 2018.

NICA - SEN TROPE - KAN - MONTE KARLO - MONAKO

Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri.
Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova(kamene kuće, uske I krivudave ulice..) Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali. Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini. U Nici su živeli i radili Pikaso, Matis, Hemingvej…
Kan se nalazi jugozapadno od Nice, na Azurnoj obali. Kan se prostire na površini od 19, 62 kvadratna kilometra, a u njemu živi oko 70 500 stanovnika. Od srednjeg, pa do 19. veka je bio ribarsko selo. U 19. veku francuski i strani bogataši kupuju svoje vikendice u njemu, tako od tada do danas on predstavlja mesto sastajanja bogatih. U njegovom zalivu nalazi se jedna od najluksuznijih luka za jahte u Francuskoj. Ovo je centar zimskog i letnjeg turizma, kongresa, i sajmova na Azurnoj obali.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 16.00 h. ( tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put ). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2.dan NICA
Dolazak u Nicu u popodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“, kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži... Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan NICA – SEN TROPE – KAN-NICA
Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno: celodnevno izelt za Sen Trope-prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana, Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom-pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta… Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje.

4.dan NICA – MONTE KARLO (MONAKO) – EZE-NICA
Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Ez. Po dolasku u Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi. Panoramsko razgledanje ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej... Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard u Eze-u, gde se mogu kupiti neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama. Povratak u Nicu. Noćenje.

5. dan NICA- BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

6.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

TERMIN   PUTOVANJA
 CENA ARANŽMANA
 LAST MINUTE CENA  

27.april - 02. maj 2018. - Prvi maj

219 € 189 €  

Doplata za 1/1 sobu 75 €. Popust za decu od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 30 €.

Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%.

Polazak iz Užica, Čačka , Kragujevca , Jagodine - doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika.
Polazak iz Novog Sada 15 evra, iz Zrenjanina 20€ / minimum 4 putnika /.

ARANŽMAN UKLJUČUJE
* prevoz turističkim autobusom (klima, audio, DVD...),
* smeštaj u 1/2 ,1/2+1, 1/3 sobama na bazi usluge 3 noćenja/doručak – francuski na bazi samoposluživanja (hladan/topli ) u hotelu 3* u Nici
* razgledanja prema programu
* organizacija i stručno vođstvo puta, garanciju putovanja

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
* obavezno zdravstveno osiguranje prema uslovima Uniqa osiguranja (potrebna fotokopija pasoša)
* Individualne troškove
* fakultativne izlete.
Cene fakultativnih izleta
* Sen Trope i Kan 20 € /deca 10 €, karta za brodić 15 € /deca 10 €, Monako i Eze 15 € /deca 10 €;
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.07.2018.g. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

OPIS SMEŠTAJA
Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1,1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je francuski na bazi samousluživanja (hladan/ topli doručak).

NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.