MADRID
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

MADRID - Avio aranžman 5 dana

 

Prestonica Španije nalazi se u srcu Iberijskog poluostrva, na pola puta između Atlantika na severu i Sredozemnog mora na jugu, Portugala na zapadu i provincije Katalonije na istoku. Političko, ekonomsko i kulturno središte države obiluje velelepnim građevinama (Kraljevska palata, Edificio España, Metropolis i Telefonica, Palacio de Cristal), širokim avenijama (Alcala, Gran Via) i grandioznim trgovima (Plaza Mayor, Puerta del Sol, Cibeles, Neptuno, Colon), ali i prelepim parkovima (od kojih je najveći i najpopularniji Retiro), bogatim muzejima (Prado, Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza), izuzetno raznovrsnom gastronomskom ponudom (od prefinjenih restorana do lokalnih tapas barova) i veoma sadržajnim noćnim životom (od flamenka do najmodernijih diskoteka).

TERMIN U PRIPREMI ! 

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Eurojet-a, u 04.15 h. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 06.15 (let LH 1411). Dolazak u Frankfurt u 08.15. Nastavak sa istog aerodroma za Madrid u 09.30 (let LH 1112). Sletanje na aerodrom “Barahas” u Madridu u 12.05h, sastanak sa vodičem i odlazak na panoramsko razgledanje grada, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Kraljevska palata, Kraljevsko pozorište, katedrala Almudena, Puerta de Toledo (slavoluk), Neptunov trg, Trg Sibeles, park Retiro, Kapija Alkala, kvart Salamanka, Nacionalna biblioteka, Kolumbov trg, Gran Via, Španski trg. Transfer do hotela, smeštaj u hotel 4*. Noćenje.

2.dan Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta – Eskorijal.Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Toledo. Noćenje.

4.dan Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

5.dan Doručak. Odjava iz hotela. Transfer na aerodrom oko 10.00h. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 12.50h (let LH 1113). Dolazak u Frankfurt u 15.20. Nastavak putovanja sa istog aerodroma u 21.55 (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.40. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 

Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: popust 20 € - na upit ; Deca imaju popust u pratnji 2 odrasle osobe; Doplata za 1/1 sobu : 130 € - na upit

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Madrid-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom - Smeštaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem - Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Madridu prema programu - Poludnevno panoramsko razgledanje grada (3h) sa vodičem na srpskom jeziku - Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Aerodromske takse ( 197 eur u trenutku objavljivanja) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena taksi podložna je promeni) - Fakultativne izlete (obavezno informativno da se izjasni u agenciji) - Međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA osiguranja - Individualne troškove putnika


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana,
- Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina ( isti uslovi kao gotovina ).
- Čekovi građana: prilikom rezervacije 50 % ostatak na 2 rate nakon polaska. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 15 dana pre polaska na put.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja.

OPIS HOTELA:

Hotel FLORIDA NORTE BY FARANDA 4*, Paeso de la Florida,5 28008, Madrid www.en.hotelfloridanorte.com

Hotel Florida Norte By Faranda nalazi se u centru Madrida, na 2 km od Plaza Mayor, preko puta stanice metroa Principe Pío. Park Kampo del Moro je udaljen 200 metara. Klimatizovane sobe hotela City House Florida Norte By Faranda su jednostavno uređene i praktične. Svaka soba sadrži sef i potpuno opremljeno kupatilo. Iz hotela se pruža pogled na Kraljevsku palatu u Madridu. U hotelskom restoranu se služi doručak. 

PREDLOZI FAKULTATIVNIH IZLETA 

ESKORIJAL –Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim ćoškovima se uzdižu četiri kule. Na povratku za Madrid, kraća pauza u Dolini palih – drugog monumentalnog kompleksa sagrađenog po nalogu Franka u XX veku, iznad koga se uzdiže 150 metara visoki krst. U podnožju krsta je Frankov grob. (Cena izleta: 55 €, ukljucuje autobuski prevoz, ulaznicu, lokalnog vodica i vodica na srpskom jeziku)
TOLEDO -Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu “Carski grad”. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho, Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom “Sahrana grofa od Orgaze” i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (Cena izleta: 65 €, ukljucuje autobuski prevoz, ulaznice, lokalnog vodica i vodica na srpskom jeziku)
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama).

NAPOMENE
Putnici su u obavezi da dostave broj pasoša i datum rođenja zbog hotelskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovorst u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije usklađeni sa Zakonom o turizmu.
Organizator turistička agencija Eurojet , licenca OTP : 179/2010 od 09.02.2010.
Montesol travel licenca OTP 019/2016. nastupa u svojstvu posrednika u prodaji – subagent.

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja / redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.