Novogodišnji WELLNESS & SPA - Novopazarska banja - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Novogodišnji Wellness & Spa - Novopazarska banja

HOTEL EMROVIĆ RAJ 4* - Novopazarska banja

Bazeni sa termalnom vodom, turski hamam, parno kupatilo, soba za odmor, teretana

 

TERMIN U PRIPREMI!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: četvrtak,          BEOGRAD-ČAČAK- Manastir Žiča - NOVI PAZAR (Novopazarska banja)
Polazak autobusa iz Beograda u 08.00 časova sa parkinga Sportskog centra „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Vožnja prema Obrenovcu, a dalje novom deonicom auto-puta Obrenovac-Čačak. Usputna poseta manastiru Žiča . Manastir je zajednička zadužbina kralja Stefana Prvovenčanog, sina Radoslava i mlađeg brata Rastka Nemanjića /Svetog Save/ sa početka XIII veka /1206-1220. god. Nastavak puta Ibarskom magistralom i Dolinom jorgovana u pravcu Raške i Novog Pazara. Dolazak u Novi Pazar- grad zanatlija, burne istorije, najstarijeg sakralnog spomenika hrišćanstva na ovim prostorima, čuvenih pazarskih ćevapa i mantija. Uske uličice, dućani, mnoštvo malih trgovačkih radnji i džamija, čine centar Sandžačke oblasti gde se prepliću orijentalni i zapadni uticaji stvarajući unikatan stil po kome je danas Novi Pazar prepoznatljiv.
Smeštaj u hotel EMROVIĆ RAJ 4* u Novopazarskoj banji 2,5 km od centra grada. Korišćenje hotelskih sadržaja wellness&spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

2.dan: petak,              NOVI PAZAR (Novopazarska banja)
Doručak.Slobodno vreme za odmor i fakultativno korišćenje hotelskih sadržaja wellness & spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

3.dan: subota,           NOVI PAZAR (Novopazarska banja)- ĐURDJEVI STUPOVI - SOPOĆANI
Doručak. Poludnevna manastirska tura. Na uzvišenju iznad Novog Pazara, koje je od davnina smatrano svetilištem i vekovima kultnim mestom, nalazi se Crkva Svetih apostola Petra i Pavla, poznata kao i Petrova crkva. Prema istorijskim podacima, crkva apostola Petra i Pavla je bila sedište raških vladika, dok se pored crkve nalazila rezidencija-dvor srpskih vladara, iz vremena vladavine prvih predstavnika dinasije Nemanjića. (freske iz XIII veka). Dalje poseta Manastiru Svetog Đorđa u Rasu, poznatiji kao Manastir Đurđevi Stupovi. To je jedinstven spomenik srpske kulture, duhovnosti i umetnosti.Manastir Đurđevi Stupovi dominira sa pošumljenog uzvišenja iznad Novog Pazara i od vajkada je mesto izuzetne duhovnosti. Do 14. veka bilo sedište srpske srednjovekovne države. Nakon toga poseta Manastiru Sopoćani- srpski srednjovekovni manastir raške arhitektonske škole, posvećen Svetoj Trojici, koji se nalazi na izvoru reke Raške, u blizini Starog Rasa – nekadašnjeg centra srednjovekovne srpske države. Manastir Sopoćani je nastao najverovatnije između 1260. i 1268. godine kao velelepna zadužbina Kralja Uroša I (najmlađeg sina Kralja Stefana Prvovenčanog i mletačke princeze Ane Dondolo, 1242-1276.).
Povratak u hotel. Fakultativno: korišćenje hotelskih sadržaja wellness & spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

4.dan: nedelja,           NOVI PAZAR (Novopazarska banja)- Manastir Studenica- Beograd
Doručak. Slobodno vreme do 12.00 časova. Napuštanje hotela i polazak za Beograd, ka Manastiru Studenica, koji se nalazi nedaleko od živopisne klisure reke Ibar, na desnoj obali reke Studenica. Zadužbina je velikog župana Stefana Nemanje, utemeljivača srpske države i rodonačelnika dinastije koja je vladala Srbijom puna dva veka, najznačajniji je i najveličanstveniji manastirski kompleks srednjovekovne Srbije. Obilazak manstirskog kompleksa. Nastavak puta za Beograd, sa kraćom pauzom, Planiran dolazak u Beograd do 20.00 časova.

Cena aranžmana:

Doplata za 1/1 sobu 
Popust za decu:
• Deca od 2 - 7 godina na zajedničkom ležaju sa roditeljima plaćaju 3.000,00 din i posedjuju sedište u autobusu i imaju hranu.
• Deca od 7 -12 godina na sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaćaju 8.800,00 din

Cena uključuje:
• prevoz viskopodnim turističkim autobusom sa audio/dvd opremom i klimom na pomenutoj relaciji
• smeštaj u hotelu Emrović raj 4*na bazi usluge 3 polupansiona (doručak- buffet samoposluživanje, večera- set meni)
u 1/2 i 1/3 sobama,
• BT i osiguranje;
• obilaske manastira
• troškove organizacije i stručno vodjstvo puta

Cena ne uključuje:
• uslugu Wellness & Spa u hotelu „Emrović raj“ po povlašćenoj ceni za ovu grupu 500,00 din.po osobi i danu
• druge nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Plaćanje na 4 rate (novembar - februar 2020). Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate. Kreditinim karticama Komercijalne banke na 3 mesečne rate bez kamate.

Hotel EMROVIĆ RAJ 4 * smešten je prelepom ambijentu i prirodnom okruženju u kome izvire lekovita voda izuzetne zdravstvene vrednosti, kao i prelep restoran na 3 nivoa, sa baštom oko čitavog objekta.
Hotel u svom sastavu ima recepcijski deo, lobby sa barom, lift, parking....Sobe su dvokrevetne i trokrevetne u uradjene u modernom ambijentu, enerijer blagih tonova, kablovska tv, kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu i potrenom kozmetikom...

Wellness & SPA hotela „Emrović raj“ se sastoji od 4 bazena površine 17m2 koji su ispunjeni lekovitom banjskom vodom, pogodnom za lečenje raznih bolesti, a opet i vrlo prijatnom za sve ljude bez ikakvih zdravstvenih problema. Pored bazena, tu je i pravi turski hamam, odrađen po svim svetskim standardima. Parno kupatilo, tuševi, relaks deo, teretana i soba za masažu samo dopunjuju ponudu ovog wellness & spa centra.
Temperatura vode na izvorima dolazi do 60 stepeni celzijusa. Zbog ovog sastava, ali i temperature, ove vode pogoduju za lečenje i terapiju mnogih bolesti, poput: kožnih oboljenja, traumatskih stanja, problema sa kičmom, ženskih ginekoloških oboljenja, nekih oblika reumatizma…

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom. 
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554.

Program br.1 od 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.