BUDIMPEŠTA - DOČEK, 2 NOĆI - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUDIMPEŠTA :: Doček Nove godine - 2 noći

 

TERMIN : 30. decembar 2022 - 02. januar 2023.
               Autobuski aranžman - 2 noćenja

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, jedna je od najlepših evropskih prestonica. Sastoji se od 2 dela: Pešte i Budima, koji različiti na svoj način, čine izuzetnu celinu mnogobrojnih kulturnih i istorijskih spomenika. Posebno su atraktivne građevine iz perioda austro-ugarskog carstva, mnogobrojni mostovi, Margit ostrvo, kao i obližnja Sent Andreja sa spomenicima iz perioda seobe Srba.
Sent Andreja se nalazi oko 20 km severozapadno od Budimpešte na desnoj obali jednog od rukavaca Dunava.Grad je poznat po muzejima, galerijama i umetnicima. Danas je Sentandreja gradić mediteranske atmosfere sa kaldrmisanim uličicama, baroknom arhitekturo, i crkvama svih konfesija. Sedište je Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve. Blizu grada se nalazi etnografski muzej na otvorenom i izvor „Stara voda“ gde se po predanju odmarao patrijarh Arsenije Čarnojević.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN 30.12.2022. BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 22.30h ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje ), polazak iz Novog Sada oko 23.30h. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora.

2.DAN 31.12.2022. BUDIMPEŠTA
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Trg Heroja, Bazilika Sv.Stefana, Parlament, Ribarska tvrdjava, katedrala Sv.Matijaša, Budimski dvorac, Brdo Svetog Gelerta...
Smeštaj hotel oko 15.00h Slobodno vreme. Individualni doček Nove godine. SREĆNA NOVA GODINA ! Noćenje.

3.DAN 01.01.2023. BUDIMPEŠTA - SENT ANDREA – (fakultativno) – KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno izlet za Sent Andreju . Obilazak jednog od najvećih centara srpske kulture van Srbije u pratnji stručnog lokalnog vodiča na srpskom jeziku: stari glavni trg, Blagoveštanska crkva, srpska škola, Saborna ( Beogradska) crkva, kuća Jakova Ignjatovića, riznica Beograd. Povratak u Budimpeštu. Uveče fakultativno krstarenje Dunavom i razgledanje Budimpešte sa broda. Nakon krstarenja povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN 02.01.2023. BUDIMPEŠTA – BEOGRAD
Doručak. Oko 09 časova napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona uz individualnu posetu Tropikarijumu (na 3000kvm u prirodnom okruženju I ogromnim okeanarijumom sa slanom vodom, u kom živi impresivan broj tropskih biljaka, životinja, riba uključujući i ajkule dužine preko 2m).
Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na granici.

HOTEL
CENA ARANŽMANA
           po osobi          
PROMO CENA  

HOTEL 3*

175 €

159 €

 PROMO CENA VAŽI ZA OGRANIČEN BROJ MESTA

Popusti za decu: deca do 12 godina starosti sa dve odrasle osobe u sobi, na dodatnom ležaju ostvaruju popust od 10 €
Dete do 6 god. na zajedničkom ležaju ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana.
Doplata za 1/1 sobu 90 € (isključivo na upit)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/visokopodni ili dabldeker sa audio-video opremom i klimom/;
• smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija-isključivo na upit) usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom buffet - samoposluživanje;
• razgledanje Budimpešte prema programu;
• organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• fakultativne izlete;
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja po uslovima Osiguravača.
Putno zdravstveno osiguranje se preporučuje za putovanje u inostranstvo radi sopstvene sigurnosti.
• individualne troškove

FAKULTATIVNI PROGRAMI (minimum 25 putnika):
• večernje razgledanje Budimpešte brodom - 25 € / 20 € deca do 12 god.
• izlet do Sent Andreje – 10 € / 5 € deca do 12 god.
• prevoz do tržnog centra Campona 5 € , ulaznica za Tropikarijum 3000 HUF oko 9 € / deca do 18 g. 2000 HUF oko 6,5 €. Ulaznice su individualne i plaćaju se na licu mesta.

Minimum za realizaciju  fakultativnih izleta  je 25 osoba.Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parkinga,  vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom sednjem kursu NARODNE BANKE SRBIJE na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, a ostatak se isplaćuje najkasnije 10 dana pred put.
Odloženo plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova na 2 mesečne rate nakon putovanja, kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate. Putem administrativne zabrane na mesečne rate, poslednja rata u martu 2023.godine.

OPIS HOTELA

HOTEL 3* Nalazi se u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 i 1/2 +1 ( treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit ) sa TV, TWC, mini bar, klima, telefon...
Opis smeštajnog objekta je informativnog karaktera. Tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pre putovanja.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.
Program br. 63/22. od 03.11.2022.god.

Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000054006.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.