BUDIMPEŠTA - DOČEK, 2 NOĆI - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUDIMPEŠTA :: Doček Nove godine - 2 noći

 

TERMIN : 30. decembar 2021 - 02. januar 2022.
               Autobuski aranžman - 2 noćenja

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, jedna je od najlepših evropskih prestonica. Sastoji se od 2 dela: Pešte i Budima, koji različiti na svoj način, čine izuzetnu celinu mnogobrojnih kulturnih i istorijskih spomenika. Posebno su atraktivne građevine iz perioda austro-ugarskog carstva, mnogobrojni mostovi, Margit ostrvo, kao i obližnja Sent Andreja sa spomenicima iz perioda seobe Srba.
Sent Andreja se nalazi oko 20 km severozapadno od Budimpešte na desnoj obali jednog od rukavaca Dunava.Grad je poznat po muzejima, galerijama i umetnicima. Danas je Sentandreja gradić mediteranske atmosfere sa kaldrmisanim uličicama, baroknom arhitekturo, i crkvama svih konfesija. Sedište je Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve. Blizu grada se nalazi etnografski muzej na otvorenom i izvor „Stara voda“ gde se po predanju odmarao patrijarh Arsenije Čarnojević.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN 30.12.2021. BEOGRAD - BUDIMPEŠTA
Polazak iz Beograda oko 23.30h ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje ), polazak iz Novog Sada oko 00.00h sa železničke stanice, ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora.

2.DAN 31.12.2021. BUDIMPEŠTA
Po dolasku u Budimpeštu, tročasovno panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog lokalnog vodiča na srpskom jeziku: Trg Heroja, Bazilika Sv.Stefana, Parlament, Ribarska tvrđava, katedrala Sv.Matijaša, Budimski dvorac, Srpska četvrt sa spomenikom Vuku Stefanoviću-Karadžiću, brdo Gelert, mostovi na Dunavu...
Smeštaj hotel oko 15 časova. Slobodno vreme i priprema za novogodišnji doček. Uveče ( individualno ) doček Nove godine na peštanskim ulicama i trgovima. SREĆNA NOVA GODINA !!! Noćenje.

3.DAN 01.01.2022. BUDIMPEŠTA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno izlet za Sent Andreju . Obilazak jednog od najvećih centara srpske kulture van Srbije u pratnji stručnog lokalnog vodiča na srpskom jeziku: stari glavni trg, Blagoveštanska crkva, srpska škola, Saborna ( Beogradska) crkva, kuća Jakova Ignjatovića, riznica Beograd. Povratak u Budimpeštu - slobodno vreme u centru grada ili uveče fakultativno krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte uz pratnju vodiča. Nakon krstarenja ( fakultativno ) odlazak na reprizu Nove godine u jednoj od čuvenih mađarskih čardi. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN 02.01.2022. BUDIMPEŠTA – BEOGRAD
Doručak. Oko 09 časova napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona uz posetu Tropikarijumu (na 3000kvm u prirodnom okruženju I ogromnim okeanarijumom sa slanom vodom, u kom živi impresivan broj tropskih biljaka, životinja, riba uključujući i ajkule dužine preko 2m).
Polazak za Beograd u popodnevnim časovima iz centra grada. Kraće pauze tokom puta. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

HOTEL
CENA ARANŽMANA
           po osobi          
PROMO CENA za uplate do 15.12.2021. 
3*
139 €
119 €
ACHAT 4*
 159  
 139 € 
ARENA 4*
169 €
149 €

 

Popusti za decu: deca do 12 godina starosti sa dve odrasle osobe u sobi, na dodatnom ležaju ostvaruju popust od 10 €
Dete do 6 god. na zajedničkom ležaju ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana.
Doplata za 1/1 sobu 60 €

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 8 putnika).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/visokopodni ili dabldeker sa audio-video opremom i klimom/;
- smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija-isključivo na upit) usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom buffet - samoposluživanje;
- razgledanje Budimpešte prema programu;
- organizaciju i vođstvo puta;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete;
- troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja po uslovima Triglav osiguranja
- individualne troškove


FAKULTATIVNI PROGRAMI:
- večernje razgledanje Budimpešte brodom - 15 € / 10 € deca do 12 god.
- izlet do Sent Andreje – 10 € / 5 € deca do 12 god..
- prevoz do tržnog centra Campona 5 € , ulaznica za Tropikarijum 2700 F oko 9 € / deca do 18 g. 2000 F oko 6,5 €

NAPOMENA: Obavezno prijavljivanje za reprizu Nove godine prilikom rezervacije aranžmana, zbog ograničenog broja mesta.
- Repriza Nove godine u čardi (večera sa folklorno – zabavnim programom) 35 € / 30 € deca do 12 god.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika ( minimum 25 putnika )

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta.
Odloženo plaćanje čekovima građana: 30 % prilikom rezervacije ostatak na 2 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovanja (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

OPIS HOTELA

HOTEL 3* Nalazi se u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel imaju aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 i 1/2 +1 ( treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit ) sa TV, TWC, mini bar, klima, telefon...
Hotel ACHAT 4* Nalazi u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. https://achat-hotels.com/en/
Hotel ARENA 4* Iz lanca Danubius hotela, nalazi u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. https://danubius-hotel-arena-budapest.at-hotels.com/en/
Opis smeštajnog objekta je informativnog karaktera. Tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pre putovanja.

Opis smeštajnog objekta je informativnog karaktera. Tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pre putovanja.  

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji https://europa.rs/ ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U MAĐARSKU na sajtu:

https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/madjarska

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija mo`e spojiti polazak sa nekom drugom grupom.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554.
Program br. 2 od 09.12.2021. god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.