SEVERNA ITALIJA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost

SEVERNA ITALIJA

 

TRST - PALMANOVA - LIDO DI JESOLO 

FAKULTATIVNO: VERONA - PADOVA - VENECIJA

VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima" – presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Najpoznatija manifestacija u Veneciji je svakako čuveni KARNEVAL.
VERONA je grad emocija, poprište čuvene Šekspirove tragedije „Romeo i Julija", mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
PADOVA je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob.
Lido di Jesolo je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije.
TRST je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio "carska luka Habzburgovaca", a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda oko 21.00 h . Tačno vreme i mesto biće poznato dan pre putovanja – proveriti u agenciji ukoliko ne dobijete obaveštenje. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan: TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO ili okolina u oblasti VENETO
Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Nastavak putovanja. Dolazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village, kompleks radnji poznatih robnih marki. Popodne dolazak u Lido di Jesolo (ili okolinu u oblasti Veneto -Trevizo, Noventa di Pjave...). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan: VERONA I PADOVA (fakultativni izlet)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno izlet za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene. Polazak za Padovu. Razgledanje grada: Trg Prato dela Vale – jedan od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme.
U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4.dan: LIDO DI JESOLO ili okolina u oblasti VENETO – VENECIJA
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme ili izlet za Veneciju. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak puta za Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora.

5.dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

PROMO CENA

 18.04 - 22.04.2024.  3* 165 eur 145 eur 
30.04 - 04.05.2024.  3*   175 eur 135 eur 
03.05 - 07.05.2024.  3*   175 eur 125 eur 
27.06 - 01.07.2024. 3* 165 eur 145 eur

Promo cena važi do popune određenog kapaciteta soba.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase, visokopodni ili dabldeker / audio, video, klima/
- smeštaj u hotelu 3*  na bazi 2 noćenja sa doručkom /doručak – kontinentalni, skromni, slatko-slani/ u 1/2 i 1/2+1 sobama ( treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit)
- razgledanje prema programu
- organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno putno osiguranje
- individualne troškove
- boravišnu taksu (plaća se na recepciji hotela 2 € po osobi po danu )
- fakultativne izlete, ulaznice za muzeje


FAKULTATIVNI IZLETI (min 25 putnika za realizaciju)
- brodska karta i check point Punta Sabioni - Venecija - P.Sabioni....25 € , deca do 12g.- 20 €

*** OD 25.04.2024. UVODI SE OBAVEZNA TURISTIČKA TAKSA ZA ULAZAK U VENECIJU U IZNOSU OD 5 evra PO OSOBI, u sledećim danima (po rasporedu koji je aktuelan na dan izlaska cenovnika): APRIL 25, 26, 27, 28, 29, 30; MAJ 01, 02, 03, 04, 05, 11, 12, 18, 19, 25, 26; JUN 08, 09, 15, 16, 22, 23, 29, 30; JUL 06, 07, 13, 14. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNICI SAMI PLATE TURISTIČKU TAKSU NA SAJTU https://cda.ve.it/en/
*** UKOLIKO PUTNICI ŽELE, MOGUĆE JE PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU PLATITI TAKSU (ukoliko ima raspoloživih termina), PA ĆE PRIJAVU I UPLATU TAKSE ZA NJIH IZVRŠITI AGENCIJA - CENA JE 6 EVRA PO OSOBI (5 EVRA ZA TAKSU I 1 EVRO ZA USLUGU REZERVACIJE TERMINA)
- fakultativni izlet Verona -Padova /...30 € /deca 25 €.

Obezbedjen transfer iz NOVOG SADA uz doplatu 20 EUR (minimum 4 osobe).
Doplata za 1/1 sobu 50 € - isključivo na upit. Deca do 12 god. u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju imaju popust 10 €, dete do 6 godina na zajedničkom ležaju ostvaruje popust od 40% na cenu aranžmana.
Ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 10 dana pre puta. ODLOŽENO PLAĆANJE : 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 2 mesečne rate. Čekovi za odloženo plaćanje se dostavljaju 10 dana pre polaska na put. 

OPIS HOTELA
HOTEL 3* u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili u okolini - oblast Veneto. Hotel ima aperitiv bar, restoran. Sobe su u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa kupatilom (TWC), TV...Doručak je kontinentalno - skroman, slatko slani. Tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pred putovanje.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista.
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U ITALIJU na sajtu: https://www.mfa.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/italija

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000057631.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost