TREBINJE - 1 noćenje - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

TREBINJE - 1 noćenje

 

Za Trebinje se kaže da je grad sunca, vina i platana. Nalazi se na samom jugu Hercegovine, u najjužnijem delu Republike Srpske.Smešteno je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja u dolini reke ponornice Trebišnjice, koja protiče kroz grad. Od mora je udaljeno око 27 km putem do Dubrovnika  ili око 38 km putem do Herceg Novog. Trebinje podseća na mediteranske gradove i pleni svojom lepotom.

PROGRAM PUTOVANJA

Fakultativno: TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA, MOSTAR

1. DAN, BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 23:30h sa parkinga na Dorćolu kod SC Gale Muškatirović (najkasnije dan pred putovanje organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Srbiju, pored Čačka i Užica sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, TREBINJE – TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA (fakultativno)
Nastavak putovanja za Trebinje, pored Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, upoznavanje sa gradom uz laganu šetnju. Pored reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel oko 15h. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN, TREBINJE – MOSTAR (fakultativno)
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Mostaru. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

4. DAN, BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

TERMINI
PUTOVANJA - u pripremi
HOTEL
CENA ARANŽMANA 
 
     
     

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Aranžman uključuje :
• prevoz autobusom / minibusom turističke klase (CD,DVD,klima)na navedenoj releciji
• smeštaj u hotelu 3* ili 4* u Trebinju ili okolini na bazi 1 noćenja sa doručkom u 1/2,1/2+1 sobama (treći ležaj je pomoćni ležaj- isključivo na upit)
• razgledanje Trebinja u pratnji vodiča
• usluge turističkog vodiča tokom putovanja
• troskovi organizacije putovanja
Aranžman ne uključuje :
• međunarodno putno osiguranje
• individualne troškove
• fakultativne izlete
Doplata za 1/1 sobu je 15 eur (na upit)
Dete do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 eur na cenu aranžmana
Dete do 6 god. (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

FAKULTATIVNI IZLETI : Manastir Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica 5 eur - izlet do Mostara 15 eur
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski ili platnim  karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, putem administrativne zabrane ili odloženo čekovima putnika na 2 mesečne rate. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

OPIS HOTELA:
Hotel LEOTAR 4* se nalazi u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice, okružen zelenilom i pruža veličanstven pogled na stari grad. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (pomoćni ležaj – isključivo na upit) . Svaka soba ima telefonsku liniju, kablovsku televiziju, mini bar, sef, fen. Doručak slatko-slani na bazi samoposluživanja. www.hotelleotar.com/sr/vesti/
Hotel 3* Hotel se nalazi u širem centru grada. Sobe su sa TWC, klimom,... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje.
Opisi hotela dati su informativno. TAČAN NAZIV HOTELA BIĆE POZNAT NAJKASNIJE 7 DANA PRED PUTOVANJE

NAPOMENE
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.

Program br. 
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorija A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554.

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.