PARNDORF SHOPPING - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

PARNDORF :: SHOPPING

  

TERMINI PUTOVANJA: 18/19. FEBRUAR 2022.god.
                                      11/12. MART 2022.god.

Autobuski aranžman / bez noćenja 

PROGRAM PUTOVANJA

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na oko 30 km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30% do 70%. Radno vreme subotom  je do 18 časova. Atmosfera centra je prijatna i opuštajuća samo je naprezanje koliko novca potrošiti!!!

1. DAN: petak BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 21 čas. Tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska. Iz Novog Sada oko 22 časa sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića – okretnica autobusa br. 5. Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN: subota PARNDORF – BEOGRAD
Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme. Polazak iz Parndorfa oko 18 časova. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnijim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanjima na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 35 EUR po osobi

Dete do 12 godina 30 eur
Doplata za dodatno sedište u autobusu 30 eur

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj. Sklapanja Ugovora o putovanju
 poseta tržnom centru Parndorf www.designer-outlet-parndorf.at
 usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 putno zdravstveno osiguranje
 individualne troškove – nepomenute usluge
 fakultativne izlete

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 10 dana pre puta.
ODLOŽENO PLAĆANJE : 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 2 rate sa dospećem do 15.aprila 2022.godine za polazak u februaru i 15. maja 2022.god za polazak u martu (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE vrši se plaćanje u više rata prema ugovoru sa firmom.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U AUSTRIJU: https://mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja
zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom
grupom.
Program br. 4 od 11.01.2022.god.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav
osiguranja ADO, broj polise470000049554.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL”

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.