KRAKOV - 2 noćenja
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

KRAKOV :: Aušvic, rudnik soli Velička

 

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Studentski centar Evrope i nekadašnja prestonica Poljske, jedna je od najatraktivnijih destinacija Evrope među mlađom populacijom. Krakov je definitivno grad za istraživanje, šoping i malu šetnju u prošlost. Poznat je i kao grad legendi. Obiluje kulturno istorijskim znamenitostima od kojih je najeminentniji dvorac Vavel na istoimenom brdu u centru grada. Ne propustite da uđete u Aušvic, popijete piće u rudniku soli, probate jedinstvenu supu od kiselih krastavaca, pljeskavice od krompira i kuvana piva raznih ukusa. Krakov je sjajna destinacija za putovanje, a uspomene iz njega ostaju za ceo život.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 17 časova (tačno vreme biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 18 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...

2.dan KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejsku četvrt Kazimierz, Ulicu Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan AUŠVIC - KRAKOV
Doručak. Fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom je UNESCO-a). Nakon obilaska povratak u Krakov. Noćenje.

4. dan KRAKOV - VELIČKA - KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika Soli u Evropi Velička. Po dolasku spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja…

5. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA  ARANŽMANA

PROMO CENA

14.02  – 18.02. .2019.

3*

119

79 € 

07.03  –  11.03. 2019.

3*

119

79 €  do 20.02.

 

Doplata za 1/1 sobu 40 € isključivo na upit
Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 109€, u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40%.

NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom rezervacije se uplaćuje 30% u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate i to gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, ostatak najkasnije 10 dana pred put ili ostatak na 2 rate čekovima građana koji se dostavljaju 10 dana do polaska na put.

Cena aranžmana obuhvata:
• prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom / na datoj relaciji
• 2 noćenja sa doručkom ( slatko /slani samoposluživanje) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u Krakovu
• razgledanje Krakova prema programu u pratnji stručnog vodiča
• usluge vodiča za sve vreme putovanja
• troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
• individualne troškove
• fakultataivne izlete – koji se obavezno prijavljuju u agenciji
( Aušvic i Birkenau 25 € / deca 15 €, rudnik soli Velička 30 € / deca 20 € )
• međunarodno putno zdravstveno osiguranje UNIQA

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba.

OPIS HOTELA
Hotel 3* se nalazi na periferiji Krakova. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen, i besplatan internet. Hotel poseduje recepciju sa holom, restoran, kafe, parking. Tačan naziv hotela biće poznat 15 dana pre puta.

NAPOMENE
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Minimum za realizaciju aranžmana je 60 putnika.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu/ usled objektivnih okolnosti.
Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur , broj polise 300060458.

 PROGRAM PUTOVANJA

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

last minut 4a3banar-sajam-montesol

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.