BEČ - DAN DRŽAVNOSTI - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BEČ & PARNDORF - 2 noćenja

 

Autobuski aranžman - 2 noćenja

BEČ je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, oslikava život Evrope tog doba.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, BEOGRAD - BEČ
Polazak autobusa iz Beograda u 23.00h. sa parkinga ispred SC „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan, BEČ
Dolazak u Outlet centar Parndorf (nalazi se na 30 minuta vožnje od Beča). Zadržavanje u tržnom centru oko 2 sata.. Nastavak puta za Beč. Dolazak u Beč i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Opera, kraljevski dvor Hofburg, Parlament i Burgteatar, Berza, Univerzitet Dunavski kanal, Prater, katedrala Sv.Stefana. Nakon toga smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan, BEČ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti (u užem centru grada ) ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn –letnja rezidencija austrijskih vladara i dvorski park, palata Belveder (panoramski), arhitektonski dragulj Hundertvaserhaus. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak za Beč. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan, BEČ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak u Prater, najpoznatiji austrijski zabavni park sa brojnim atrakcijama i poseta Muzeju čokolade, gde se mogu videti neverovatne figure napravljene od raznih vrsta čokolade visine i do 2,5 m.
Slobodno vreme do 16.00 časova u Beču, kada je predviđen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi.
5. dan, BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

 
TERMINI   PUTOVANJA 
 
CENA ARANŽMANA po osobi
 
PROMO CENA za uplate do 31.01.2022.god. 
13 - 17. februar 2022.god.
 
DAN DRŽAVNOSTI
 
119 €
 
 
 
99 €
 

10 - 14. mart 2022.god.

119 €

99 €

 

Cena ranžmana obuhvata: * prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i
* smeštaj u hotelu 3* na užoj periferiji Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/;
* poseta outlet centru Parndorf
* razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča
* troškove organizacije i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:

* međunarodno putno zdravstveno osiguranje
* fakultativni izlete
* individualne troškove

Deca do 12 godina sa dve punoplative osobe na pomoćnom ležaju umanjuje se 10 €, na zajedičkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust 40%. Doplata za 1/1 sobu 70 €.

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA, BATOČINE – doplata 20 € (minimum 8 putnika).

Cene fakultativnih izleta:
* obilazak dvorca Šenbrun – Grand tura 30 €, deca 20 € (do 12 godina)
* izlet za Bratislavu 15 € / deca 10 €;
* Prater + Muzej čokolade 25 € / deca 10 €, samo Prater 5 € / deca gratis.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 10 dana pre puta.
ODLOŽENO PLAĆANJE : 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 3 rate sa dospećem do 15.maja 2022.godine za polazak u februaru i 15. juna 2022.god za polazak u martu (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE vrši se plaćanje u više rata prema ugovoru sa firmom.

OPIS HOTELA
Hotel 3* Nalazi se u širem centru grada. Hotel je na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Sve sobe su opremljene TWC, TV, mini bar, telefon... Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. TAČAN NAZIV HOTELA BIĆE POZNAT NAJKASNIJE 7 DANA PRED PUTOVANJE.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U AUSTRIJU: https://mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja
zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom
grupom.
Program br. 2 od 11.01.2022.god.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav
osiguranja ADO, broj polise470000049554.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL”

 

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.