BEČ - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost

BEČ :: Parndorf, Šenbrun, Bratislava (fakultativno)

 

BEČ je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, oslikava život Evrope tog doba.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, BEOGRAD – BEČ
Polazak autobusa iz Beograda u 22.00h. sa parkinga ispred SC „Gale Muškatiorvić“ na Dorćolu. Tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pre polaska na put. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan, BEČ
Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Opera, kraljevski dvor Hofburg, Parlament i Burgteatar, Berza, Univerzitet, Dunavski kanal, Prater, katedrala Sv.Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija... Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan, BEČ – PARNDORF (fakultativno)– PRATER (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada i individualne aktivnosti. Fakultativno poseta outlet centru Parndorf koji se nalazi na oko 30 km od Beča sa preko 150 modnih prodavnica i preko 600 brendova ženske, muške i dečije mode. Predviđeno zadržavanje u Parndorfu oko tri sata. Povratak u Beč. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak u Prater –najzabavniji park u Beču sa brojnim atrakcijama. Noćenje.

4. dan, BEČ – ŠENBRUN (fakultativno) – BRATISLAVA (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno : poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom, a nakon toga, fakultativno izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu panoramsko razgledanje grada, potom šetnja romantičnim delom grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak u Beč. Polazak za Beograd predviđen je oko 20h. Putovanje kroz Mađarsku sa pauzama po potrebi.

5. dan, BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

PROMO CENA

20.06 - 24.06. 2024.

HB1 NEUDORF 3*

ARION CITY 4*

169 € 

189 €

149 €

 169 €

04.07 - 08.07. 2024.

HB1 NEUDORF 3*

ARION CITY 4*

169 € 

189 €

149 € 

169 €

18.07 - 22.07. 2024.

HB1 NEUDORF 3*

ARION CITY 4*

169 €

 189 €

149 € 

169 €

01.08 - 05.08. 2024. ARION CITY 4* 189 € 169 €
22.08 - 26.08. 2024.

HB1 NEUDORF 3*

ARION CITY 4*

169 € 

189 €

149 € 

169 €

Cena aranžmana obuhvata:
* prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom
* smeštaj u hotelu 3* ili 4* na užoj periferiji Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/ u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći ležaj je pomoćni ležaj manjih dimenzija –isključivo na upit)
* razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča  
* troškove organizacije i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
* međ.zdravstveno putno osiguranje po uslovima osiguravajuće kompanije
* fakultativni izlete
* individualne troškove
Deca do 12 godina sa dve punoplative osobe na pomoćnom ležaju ostvaruju popust od 10 evra, a na zajedičkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust od 40% na cenu aranžmana.
Doplata za 1/1 sobu 80 evra – isključivo na upit.

Cene fakultativnih izleta:
* Parndorf 15 evra / 10 evra (deca do 12 godina),
* obilazak dvorca Šenbrun – Grand tura 40 evra, deca do 12 godina 30 evra
* izlet za Bratislavu 20 evra / 15 evra (deca do 12 godina),
* prevoz do Pratera 5 evra
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza ,parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre puta. ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 3 rate ili putem administrativne zabrane.

OPIS HOTELA

Hotel HB1 WIENER NEUDORF 3* Hotel se nalazi južno od Beča, u Nojdorfu. Sa centrom grada (zgradom Opere) povezan je linijom prevoza Badner Bahn. Na par stanica od hotela nalazi se najveći tržni centar u Beču – SCS. Sobe su isključivo 1/2. Postoji mogućnost 1/2+1 soba koje su manje komofne sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija – isključivo na upit. Sve sobe imaju TV, TWC. Hotel ima salu za doručak koji je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.
Hotel ARION CITY 4* Hotel se nalazi u rekreativnoj oblasti Vinerberg, u zelenilom bogatom južnom delu Beča. Autobuska stanica udaljena je oko 100 metara, a odavde se do centra grada stiže za 20tak minuta vožnje. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Sobe imaju TWC, TV, mini bar, telefon… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. arion-cityhotel.com/de/hotel/
Agencija zadržava pravo promene hotela usled objektivnih okolnosti. Tačna naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pre puta.

 

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanjazadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

Aranžman je rađen na bazi minimuma 50 osoba.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Proveri raspoloživost