AZURNA OBALA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

AZURNA OBALA :: Nica, Sen Trope, Monako

 

Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri.
Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova(kamene kuće, uske I krivudave ulice..)
Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali.
Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini. U Nici su živeli i radili Pikaso, Matis, Hemingvej…

TERMIN U PRIPREMI !

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 16.00 časova sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, sa usputnim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti.
2. dan NICA
Dolazak u Nicu u popodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“,  kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži... Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan NICA – SEN TROPE – KAN -  NICA

Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno:  izlelt za Sen Trope, prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana. Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom-pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta. Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje

4. dan NICA - MONAKO – MONTE KARLO - EZE - NICA

Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Eze. Po dolasku u  Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi, panoramsko razgledanje  ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej... Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard  u Eze-u, gde se mogu kupiti  neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama.  Povratak u Nicu. Noćenje.

5. dan NICA  
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja sa pauzama radi odmora i carinskih formalnosti.
6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

TERMINI
PUTOVANJA - u pripremi
 CENA ARANŽMANA
  LAST MINUTE CENA 

 

    

Polazak iz Užica, Čačka , Kragujevca , Jagodine - doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika.

Polazak iz Novog Sada 15 evra, iz Zrenjanina 20€ / minimum 4 putnika /.

Popusti i doplate:
• deca od 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 30 €, • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
• putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
• doplata za 1/1 sobu 75 €.

Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
• smeštaj u hotelu sa 3* u Nici, na bazi tri noćenja sa doručkom na bazi samoposluživanja (hladan/topli),
• smeštaj u 1/2 , 1/2+1, 1/3 sobama,
• organizaciju i stručno vodjstvo, garanciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:
• fakultativne programe,
• individualne troškove,
• obavezno međunarodno putno  zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA osiguranja 

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Monako i Eze - 15 € odrasli / 10 € deca,
• Sen Trope i Kan - 20 € odrasli / 10 € deca, karta za brodić 15 € odrasli / 10 € deca, 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

OPIS SMEŠTAJA

Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1,1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je francuski na bazi samoposluživanja (hladan/ topli doručak).

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.07.2018. Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika autobusom. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

oglas mon

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.