ATINA - EGINA - EVIA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

AТИНА - EГИНА - EВИА

ПОКЛОНИЧКО ПУТОВАЊЕ

АТИНА - ЕГИНА - ЕВИА - СОЛУН

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/atina-egina-evia.html#sigFreeId320b413c90

 

ТЕРМИН ПУТОВАЊА: У ПРИПРЕМИ

1. дан Београд 
Полазак аутобуса у 18.00 часова из Београда. Ноћна вожња кроз Србију и Македонију са краћим успутним задржавањем ради одмора.

2. дан Атина – Егина
ДОЛАЗАК У ЛУКУ ПИРЕЈ. ВОЖЊА БРОДОМ ДО ЕГИНЕ. ОДЛАЗАК ИЗ ПРИСТАНИШТА У МАНАСТИР ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ ХРИСОЛЕОНТИСЕ ГДЕ СЕ НАЛАЗИ ЊЕНА ЧУДОТВОРНА ИКОНА. ОДЛАЗАК ДО МАНАСТИРА СВ. МИНЕ, А ЗАТИМ МАН. СВ. ТРОЈИЦЕ ГДЕ СУ МОШТИ СВ. НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ. ВЕЧЕРЊА СЛУЖБА, АКАТИСТ.
ПРЕНОЋИШТЕ У КОНАКУ МАНАСТИРА ИЛИ У ХОТЕЛУ. 

3. дан Егина – Атина - Халкида (Евиа) 
ЈУТАРЊА СЛУЖБА, СВЕТА ЛИТУРГИЈА, КЕЛИЈА СВ. НЕКТАРИЈА, ГОСТОПРИМНИЦА, ПРОДАВНИЦА, МАН.СВ. ВМЧ. ЕКАТАРИНЕ СИНАЈСКЕ, НОВИ ХРАМ СВ. НЕКТАРИЈА-МОЛЕБАН СВ. НЕКТАРИЈУ. ОДЛАЗАК У ПРИСТАНИШТЕ. ВОЖЊА БРОДОМ. ИЗ ЛУКЕ ПИРЕЈ ПОЛАЗАК КА МАН. ПАНТОКРАТОРУ И МАН. СВ. ВМЧ. ЈЕФРЕМА НЕАМАКРИЈСКОГ У МАКРИЈУ (ОКОЛИНА АТИНЕ). ОДЛАЗАК У ХАЛКИДУ. ПРЕНОЋИШТЕ У ХОТЕЛУ.

4. дан Евиа – Лариса - Паралија 
ОДЛАЗАК У МАН. МАКРИМАЛИС ГДЕ СЕ НАЛАЗИ ЛОБАЊЕ СВ. ПАРТЕНИЈА ЛАМПСАКИЈСКОГ ЧУДОТВОРЦА И ПРЕПОДОБНОМУЧЕНИЦЕ ПАРАСКЕВЕ РИМЉАНКЕ. ПОЛАЗАК ЗА НЕОПРОКОПИОН У ХРАМ ГДЕ СЕ НАЛАЗЕ МОШТИ СВ. ЈОВАНА РУСКОГ ЧУДОТВОРЦА. АКАТИСТ СВ. ЈОВАНУ РУСУ. ОДЛАЗАК У МАН. СВ. ДАВИДА ЕВИЈСКОГ ЧУДОТВОРЦА ГДЕ ЈЕ И ГРОБ СВ. СТАРЦА ЈАКОВА. ОДЛАЗАК ДО ПРИСТАНИШТА У ЕДИПСОСУ. ВОЖЊА БРОДОМ ДО ГЛИФЕ. НАСТАВАК ПУТА КА ЛАРИСИ И МАН. СВ. МУЧ. НИКОЛАЈА. НАСТАВАК ПУТОВАЊА КА ПАРАЛИЈИ. ПРЕНОЋИШТЕ У ХОТЕЛУ.

5. дан Паралија – Суроти - Солун – Београд 
СВ. ЛИТУРГИЈА. ОДЛАЗАК У СУРОТИ НА ГРОБ СВ. СТАРЦА ПАЈСИЈА ГДЕ ЈЕ ДЕО МОШТИЈУ СВ. АРСЕНИЈА КАПАДОКИЈСКОГ ЧУДОТВОРЦА. НАСТАВАК ПУТА КА СОЛУНУ. ХРАМ СВ. ВМЧ. ДИМИТРИЈА, МАН. СВ. ТЕОДОРЕ ГДЕ СУ ЊЕНЕ СВ. МОШТИ, КАО И МОШТИ СВ. ДАВИДА СОЛУНСКОГ. ОБИЛАЗАК СРПСКОГ ВОЈНИЧКОГ ГРОБЉА НА ЗЕЈТИНЛИКУ.
ПОЛАЗАК КА СРБИЈИ ОКО 14.00 Ч. ДОЛАЗАК У БЕОГРАД ОКО 23.00 ЧАСА.

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 

Доплата за 1/1 собу 

AРАНЖМАН УКЉУЧУЈЕ: превоз аутобусом туристичке класе (аудио, видео опрема, клима-грејање), смештај у хотелима 2* и 3* у двокреветним и трокреветним собама на бази ноћења. на Евији и у Паралији, преноћиште у конаку манастира на Егини или у хотелу, вожња бродом до Егине и назад, вожња трајектом са Евије, обиласке према програму, организација и вођство пута.
АРАНЖМАН НЕ УКЉУЧУЈЕ: индивидуалне трошкове, путно здравствено осигурање по условима UNIQA осигурања, боравишну таксу (плаћа се на рецепцији хотела, хотели 3* - 1,50 eur по особи по ноћи хотели 2* - 0.50 eur.

ОПИС ХОТЕЛА
Хотели на Евији, у Паралији и Егини су категорије 2* или 3*. Све собе су опремљене сопственим купатилиом, ТВ, климом и грејањем. Собе су 1/2 и 1/3. Тачан назив хотела биће познат 7 дана пре пута.

Егина је познато грчко острво смештена у близини Атине. Острво је брдовито, а земљиште вулканског порекла. Становништво се бави узгајањем памука, маслина, бадема и у новије време све више и узгајањем пистаћа. Острво је познато и као острво Светог Нектарија. Постоји предање да када је свети Нектарије дошао на Егину да тражи место за манастир, јавили су му се Св. Мина и Св. Дионисије Закинтоски и показали му место на коме је некада био манастир. На том месту је Свети Нектарије подигао манастир.
Атина је главни град Грчке и свакако је један од најславнијих градова у свету. Често се назива и колевком западне цивилизације због својух културних доприноса током 5. и 4. века п.н.е. Из тог раздобља у Атини је остало много античких грађевина и уметничких дела.
Евија је друго по величини грчко острво. На острву се налазе манастири од изузетног историјског и верског значаја, посебно се истиче манастир Св. Јована Руса.
Паралија познато грчко летовалиште, удаљено од Солуна 65 км и 6 км од градића Катерини, налази се у подножју митског Олимпа на обали Егејског мора.

НАПОМЕНА
Туристичка агенција задржава право промене програма у случају да због недостатка времена или реда вожње трајекта није могуће обићи нека од наведених Светих места (храмови и манастири) .

УСЛОВИ ПЛАЋАЊА: приликом пријаве и резервације уплаћује се 30%, а остатак најкасније 10 дана пре пута. Плаћање је могуће извршити путем административне забране, готовински или платним картицама ВИСА, ДИНА, МАСТЕР И МАЕСТРО.
Могуће је и плаћање у ратама до 15.јула. За рате које доспевају после започетог путовања потребно је депоновати чекове 10 дана пре пута (уколико плаћање није преко амдинистративне забране). Плаћање се врши у динарској противвредонсти по среднјем курсу НБС на дан уплате.

Програм је рађен на бази минимум 40 особа аутобусом.
Путници су у обавези да се сами упознају са условима и визним режимом земље у коју путују и кроз које путују у конзулатима тих земаља или на сајту делегације ЕУ www.europa.rs

У случају промена на монетарном тржишту или тржишту роба и услуга или недовољног броја пријављених путника, Организатор путовања задржава право корекције цена, измене програма или отказа путовања најкасније 5 дана пре почетка путовања
Агенција не сноси одговорност за евентуалне другачије усмене информације о програму путовања.
Aгенција поседује полису осигурања од инсолвентности за накнаду штете Триглав осигурања АДО.

УЗ ОВАЈ ПРОГРАМ ВАЖЕ ОПШТИ УСЛОВИ ПУТОВАЊА АГЕНЦИЈЕ МОНТЕСОЛ ТРАВЕЛ

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.