MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

..

HUNGUEST hotel FORRAS 4* superior

Lokacija: Hotelje udaljen svega 10 minuta šetnje od centra grada i svojim gostima nudi izvanredan odmor i relaksaciju. Pored hotela se nalazi Aquapolis koji je jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Mađarskoj, i sa hotelom je povezan zatvorenim toplim hodnikom.

Smeštaj: Hotel poseduje 172 sobe i 5 apartmana.Sve dvokrevetne sobe imaju: LCD TV, fen sa kosu, sef, mini bar, bade mantil, zeleni peškir za Aquapolis, beli peškir za sobu, wireless internet, balkon

Aquapolis: Wellness i spa kompleks Aquapolis, koji može da primi do 3000 ljudi, sadrži zabavni i wellness program za svaki uzrast, 9 unutrašnjih i 4 spoljašnja bazena, system tobogana (najveći zatvoreni tobogan u Evropi,) koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži i zdravstveni deo sa lekovitom vodom, saune, sobe za masažu, „tihi wellness" (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečije bazene, „baby world", parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Sve sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smeštaj.

 

VIKEND CENA ZA 2 OSOBE ZA 2 POLUPANSIONA: 239 EUR

Dete do 4 godine sa 2 roditelja - gratis, dete 4-12 godina popust 50%

 

Aranžman obuhvata

2 noćenja na bazi polupansiona,neograničan broj ulaznica (zavisno od broja noćenja) za susedni Napfényfürdő Aquapolis Szeged kupališni kompleks (porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama, vodeni park sa toboganima, bazeni sa lekovitom vodom, štrand) i ulaznicu jednom dnevno maksimalno tri sata za Tihi wellness (mogućnost za relaksaciju, samo za osobe starije od 16 godina, kako bi gostima bila mirna okolina za odmaranje). Usluge: bazeni sa različitim doživljajima, kupke, svet saune, parno kupatilo, haloterapija, tepidarijum, aroma soba i spoljašnja sauna. Pored svega svim gostima je na raspolaganju WIFI internet i bademantil.

Aranžman ne obuhvata

  • individualne troškove putnika
  • fakultativne izlete
  • međunarodno zdravstveno osiguranje
  • boravišna taksa: 1,6 € po osobi dnevno - plaćanje na licu mesta
  • prevoz

Uslovi i način plaćanja

Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.. Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od  50% od cene aranžmana, a ostatak 7 dana pre polaska na put.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Rezervacija se radi NA UPIT, potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate.

Banje i spa centri u Sloveniji.

MORAVSKE TOPLICE

Pre pedesetak godina, na zelenim prekomurskim ravnicama na severoistoku Slovenije, tragači za crnim zlatom su umesto očekivane nafte naišli na geotermalnu vodu. Primetili su da je kupanje u njoj izuzetno osvežilo njihov organizam, poboljšalo cirkulaciju, smanjilo nervnu napetost a koža im je na suncu brzo potamnela. Danas su Terme 3000 u Moravskim Toplicama jedno od poznatijih termalnih odredišta u Sloveniji, koje nude relaksacione i lečilišne programe i wellness sa mirisom Prekomurja. Osim bogatstva temomineralne vode, goste privlače i originalni preomurski kulinarski specijaliteti i izvrsna vina. Crno termalno-mineralna voda sa specfičnim medincinskim efektima pomaže u lečenju reumatskih oboljenja,problema respiratornih organa i oboljenja kože. Uz prvoklasne terapije i welnes usluge sa kombinacijom kvalitetnog smeštaja, bazena, raznih uslova rekreacije i zabave, Terme 3000 su pravi izbor.

TERME PTUJ

Terme Ptuj sa svojih 35 godina tradicije, jedne su od najmlađih termi u Sloveniji i nalaze se u najstarijem slovenačkom gradu koji se ponosi rimskom i srednjovekovnom istorijom. Upravo ta prošlost temelj je događanja i animacije.Termomineralna voda iz izvora pomaže kod lečenja reumatskih oboljenja, te stanja nakon ozleda i operacija.Svake godine organizuje se bogat program rimskih igara i starorimskih venčanja, a najveća prednost je termalni park – kompleks otvorenih i zatvorenih bazena koji nudi više od 4.200 m2 vodenih površina sa najvećim toboganom u Sloveniji.

TERME RADENCI

Terme Radenci nalaze se na severoistoku Slovenije, oko pet kilometara je udaljeno od Gornje Radgone na granici sa Austrijom i trinaest kilometara od Murske Sobote.
Legenda kaže da mineralnoj vodi u lečilištu Radenci, put utiru vredni vilenjaci ispod zemlje. 1833. godine podzemno žuborenje je slušao i Karel Henn, student medicine, tokom svog boravka u Radencima. Nakon detaljne analize vode , vratio se u Radence, sada kao priznat lekar, i 1869. godine napunio je prvu flašicu radenskom slatinom. Posle su je dostavljali na carski dvor u Beču i papi u Rim. Prvi gosti posetili su Radence pre skoro 130 godina, tačnije 1882. godine.

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.