MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeId8cb4fec9df

JEDNODNEVNI IZLET

TERMINI PUTOVANJA: 17. APRIL;   08. MAJ 2022.GOD.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 07:00 h sa dogovorenog mesta. Vožnja u pravcu Rume. Dolazak do manastira Hopovo. Osnivač manastira je vladika Maksim ili Đurađ Branković ovo je ujedno i njegova prva zadužbina. Od samog početka u XVI veku manastir je uživao veliki ugled kao kulturno središte i najznačajniji prosvetni centar Srba sa obe strane Save i Dunava. Današnja manastirska crkva posvećena Svetom Nikolaju, sagrađena je krajem XVI veka, a ponovo su je podigli braća Marko i Lacko Jovšićić na mestu prvobitne crkve koja je porušena. Prisustvovanje Sv. Arhijerejskoj Liturgiji.Posle liturgije obilazak manastirskog kompleksa.

Nastavak putovanja ka manastiru Krušedol. Ovaj fruškogorski biser izgradili su početkom XVI veka vladika Maksim (despot Đorđe Branković) i njegova majka Angelina. Crkva je posvećena Blagoveštenju (Blagovesti Presvete Bogorodice) i ima odlike moravske arhitektonske škole ali je tokom 18 veka zbog stalnih popravki skoro potpuno izmenjena i dobila je niz baroknih oblika. Unutrašnjost crkve manastira Krušedol predstavlja najbogatiju riznicu freskoslikarstva sa freskama iz XVI i XVIII veka . Od samog početka uživao je veliki ugled i u odnosu na ostale fruškogorske manastire je bio najbogatiji. U prvoj polovini XVIII veka Turci ga napadaju i spaljuju . Tom prilikom manastir je ne samo spaljen već i razrušen a svetinje oskrnavljene. Biva obnovljen u narednih 50-tak godina. Nesumnjivo je da je manastir imao bogatu istoriju i da su se u njemu dešavale mnoge stvari koje su bile sudbinski vezane za srpski narod.Obilazak  i razgledanje manastira.

Nastavak putovanja ka Sremskim Karlovcima, živopisnog gradića koji leži na obroncima Fruške gore i spušta se do same obale Dunava. Od brojnih kulturno-istorijskih spomenika treba istaći PATRIJAŠKI DVOR, MAGISTRAT, KATEDRALU .. Odlazak do Kapele mira, crkve koja je izgrađena na mestu na kome je potpisan Karlovački mir, između Turske i Svete alijanse, čime je zaustavljen prodor Turaka u Evropu.
Slobodno vreme u Sremskim Karlovcima. U kasnim popodnevnim časovima povratak za Beograd.

CENA ARANŽMANA: 1.200,00din. po osobi

Deca do 12 godina 800,00 din

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (klima, TV i audio oprema)
- obilaske prema programu
- troškove organizacije i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije uplaćuje se celokupan iznos u gotovini, čekovima ili platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman rađen na bazi minimuma 45 osoba.
Prema Zakonu o turizmu čl.79, za jednodnevni izlet (putovanje kraće od 24 č.) nije obezbedjena zaštita u pogledu Garancije putovanja.Licenca OTP 95/2021

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE "MONTESOL TRAVEL"

 

APARTMANI - VILA ŽIVA

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeId9e188f8eb7
 

APARTMANI - VILA SUNČICA

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeId019edd3827

APARTMANI - VILA RUŽICA

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeIdca787e32e8

APARTMANI - VILA HAJDUČICA

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeId97ea361d1d

APARTMANI - VILA VUKOTA

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeIda5f7b27c4f
 

 

OPIS APARTMANA

 

 

 

TERMINI PUTOVANJA: U PRIPREMI

JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM

U okviru Prirodnog rezervata prirode i predela posebnih odlika Mokra Gora, u neposrednoj blizini “Sarganske osmice” – pruge uskog koloseka na planini Šargan, nalazi se bajkovito uzvišenje Mećavnik. Na ovom jedinstvenom mestu je čuveni umetnik i filmski reditelj Emir Kusturica izgradio posebno etno-naselje i Filmsku Akademiju “Kustendorf” ili “Drvengrad” – Kustendorf, kao svoje “životno delo” koje je dalo rezultat “srednjovekovnu tvrdjavu koja se brani od svih oblika otrova koji napadaju društvo”, kako kaže profesor.
Jedinstveo turističko i umetničko naselje-hotel “Drvengrad”, 4 zvezdice je nastalo po maštovitoj zamisli tokom snimanja jednog od brojnih kultnih filmova ovog poznatog umetnika – “Život je čudo“. Izgrađen je na brdu Mećavnik i obogaćen detaljima i autentičnim motivima iz literature jedinog jugoslovenskog nobelovca Ive Andrica. Andrićgrad je zdanje posvećeno Ivi Andriću,podignuto pored Drine u Višegradu, sa idejom da spaja neizmirene istorijske periode na našim prostorima, da promoviše turizam, kulturu, umetnost, jednakost među ljudima, rasama i polovima, širi pismenost i plemenitost i spaja i ujedinjuje narode, regione i svet.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Beograda oko 6h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja prema Mokroj gori pored Čačka i Užica. Dolazak na Mokru goru. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanje Drvengrada. Nastavak putovanja ka Bosni i Hercegovni i Višegradu uz usputno zadržavanje radi graničnih formalnosti. Na putu ka Višegradu obilazak manastira Dobrun. Manastir Dobrun, u izvorima poznat kao Kruševo, nalazi se u živopisnom planinskom kraju na putu Višegrad – Užice, 12 km od Višegrada u klisuri reke Rzav. Posvećen je Blagoveštenju, a podigli su ga župan Pribil i njegovi sinovi Stefan i Petar 1343. godine. Već 1393. godine, kada su Turci prvi put provalili u Bosnu, manastir je stradao. Obnovili su ga despot Stefan Lazarević i kneginja Milica. Negde na granici XVIII i XIX veka manastir je opusteo. O nastanku i ranijoj istoriji manastira nema pouzdanih podataka. Zna se da je jedno vreme bio sedište mitropolije. U svojoj istoriji je mnogo puta uništavan i rekonstruisan. Najveće stradanje manastir je doživeo u toku Drugog Svetskog rata, kada su ga Nemci koristili kao skladište oružja, a pri povlačenju 1945. godine digli su ga u vazduh. Obnovljen je 1946. godine. U sklopu manastirskog kompleksa nalazi se Muzej Prvog srpskog ustanka, galerija, kao i Muzej Mitropolije dabrobosanske. Nakon manastira Dobrun, vožnja do Višegrada i obilazak grada. Poseta Andrićgradu i mostu na Drini. Slobodno vreme.
Polazak u kasnim popodnevnim časovima za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnom prelazu.

CENA ARANŽMANA : 

Deca do 12 godina 

Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima) na navedenoj relaciji,
• razgledanja i obilaske prema programu
• usluge turističkog vodiča tokom putovanja
• troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
• individualne troškove
• ulaznik za Mećavnik 250,00 din po osobi
Ulaznice se plaćaju vodiču u autobusu. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

REZERVACIJA I PLAĆANJE: Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od vrednosti aranžmana gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, a ostatak najkasnije 7 dana pre započinjanja usluge.

NAPOMENA:
Na izlet je neophodno poneti važeču ličnu kartu ili pasoš, a deca mlađa od 18 godina isključivo važeći pasoš.

Program je rađen na bazi minimum 50 putnika. 

 

 

Vrnjačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, oko 200 km južno od Beograda. Banjsko naselje je delom na blagim obrancima planine Goč prema Zapadnoj Moravii pitomim dolinama Vrnjačke I Lipovačke reke. Pored toga što je poznata po svojim lekovitim izvorima i zdravstvenom turizmu, Vrnjačka Banja može itekako mnogo toga da ponudi. Svojom sadržajnom i bogatom ponudom je postala atraktivan turistički centar i za one željne zabave i novih iskustava. Tokom cele godine u Vrnjačkoj Banji se održavaju brojne manifestacije, festivali i druga dešavanja prilagođena svim starosnim dobima.
Hotel Solaris resort sa jedinstvenim wellness i spa centrom u Srbiji i regionu se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice. U toku sedmogodišnjeg rada hotelski kompleks je zauzeo vodeće mesto u hotelijerstvu, kako u wellness i spa centrima u Srbiji, tako i u sportskom, kongresnom i individualnom turizmu.

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/24-vikend-izleti.html#sigFreeId2039ba78be
 


CENA JE IZRAŽENA PO OSOBI PO DANU

BROJ OSOBA 2 noći 3 noći 4 noći
  Za 1 osobu        
Za 2 osobe      
Za 3 osobe      
Za 4 osobe      

 

 

 

 

Paket obuhvata:
- Smeštaj u apartmanima ili porodičnoj sobi na bazi polupansiona
- Svakodnevno korišćenje wellness centra (zatvoreni bazen sa slanom vodom, finska I ruska sauna, parno kupatilo, slana soba, hladna soba, jacuzzi, tople kupke, mrvljeni led, fitness sala) – jedan ulaz dnevno
- Besplatna svakodnevna animacije dece u igraonici “Zvončica” sa animatorima
- Besplatan natkriven parking
- Besplatni WIFI internet

REDOVAN CENOVNIK ZA 
CENA JE IZRAŽENA PO OSOBI PO DANU

Period boravka od 

Period boravka od 
  Smeštajna jedinica   Noćenje sa doručkom Polupansion Noćenje sa doručkom  Polupansion
1/1 app      
1/2 soba/app      
1/3 soba/app      
1/4 soba      

 

 

 

 

 

 

Paket obuhvata:
- Smeštaj u apartmanima ili porodičnoj sobi na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona
- Svakodnevno korišćenje wellness centra (zatvoreni bazen sa slanom vodom, finska I ruska sauna, parno kupatilo, slana soba, hladna soba, jacuzzi, tople kupke, mrvljeni led, fitness sala) – jedan ulaz dnevno
- U letnjoj sezoni neograničeno korišćenje otvorenog bazena sa tropskim barom
- Besplatna svakodnevna animacije dece u igraonici “Zvončica” sa animatorima
- Besplatan natkriven parking
- Besplatni WIFI internet

Doplate koje ne obuhvataju redovan cenovnik:
- Penthouse apartman - najam po danu/noćenje doručak 28.000 din - maksimum 4 osobe (sa korišćenjem wellness centra)
- Mogućnost kasne odjave 4000 din po apartmanu
- Doplata za boravak kučnog ljubima 4500 din (nezavisno od dužine boravka)

Uslovi boravka za decu:
- Deca do 4 godine – BESPLATNO
- Deca od 4 do 12 godina doplaćuju (noćenje sa doručkom 2.100 din, polupansion 2.600 din)
- Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
- Deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 60 dinara po danu plus osiguranje 12 din. po danu

Opšte napomene:
- Prijava gostiju je od 14h, odjava do 11h
- Mogućnost kasne odjave 4000 din po apartmanu do 18h
- Doručak I večera se služe sa izložbenog stola (direktan servis u zavisnosti od broja gostiju)
- Boravišna taksa 120 dinara po osobi po danu; Osiguranje 12 dinara po osobi po danu
- U periodima velike popunjenosti hotela, wellness centar zadržava pravo na određivanje termina u cilju komfornijeg korišćenja sadržaja

Način plaćanja:
- Prilikom prijave i rezervacije plaćanje je 30% a ostatak 7 dana pre polaska i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO.

U slučaju skraćenja boravka od strane putnika Solaris Resort zadržava pravo da naplati 15% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana.
Montesol travel nastupla u svojsvtu posredika u prodaji hotela Solaris Resort 4*

 

Potkategorije

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.