MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

HOTEL EMROVIĆ RAJ 4* - Novopazarska banja

Bazeni sa termalnom vodom, turski hamam, parno kupatilo, soba za odmor, teretana

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/19-nova-godina.html#sigFreeId065b5c604b

TERMIN U PRIPREMI!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: četvrtak,          BEOGRAD-ČAČAK- Manastir Žiča - NOVI PAZAR (Novopazarska banja)
Polazak autobusa iz Beograda u 08.00 časova sa parkinga Sportskog centra „Gale Muškatirović“ na Dorćolu. Vožnja prema Obrenovcu, a dalje novom deonicom auto-puta Obrenovac-Čačak. Usputna poseta manastiru Žiča . Manastir je zajednička zadužbina kralja Stefana Prvovenčanog, sina Radoslava i mlađeg brata Rastka Nemanjića /Svetog Save/ sa početka XIII veka /1206-1220. god. Nastavak puta Ibarskom magistralom i Dolinom jorgovana u pravcu Raške i Novog Pazara. Dolazak u Novi Pazar- grad zanatlija, burne istorije, najstarijeg sakralnog spomenika hrišćanstva na ovim prostorima, čuvenih pazarskih ćevapa i mantija. Uske uličice, dućani, mnoštvo malih trgovačkih radnji i džamija, čine centar Sandžačke oblasti gde se prepliću orijentalni i zapadni uticaji stvarajući unikatan stil po kome je danas Novi Pazar prepoznatljiv.
Smeštaj u hotel EMROVIĆ RAJ 4* u Novopazarskoj banji 2,5 km od centra grada. Korišćenje hotelskih sadržaja wellness&spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

2.dan: petak,              NOVI PAZAR (Novopazarska banja)
Doručak.Slobodno vreme za odmor i fakultativno korišćenje hotelskih sadržaja wellness & spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

3.dan: subota,           NOVI PAZAR (Novopazarska banja)- ĐURDJEVI STUPOVI - SOPOĆANI
Doručak. Poludnevna manastirska tura. Na uzvišenju iznad Novog Pazara, koje je od davnina smatrano svetilištem i vekovima kultnim mestom, nalazi se Crkva Svetih apostola Petra i Pavla, poznata kao i Petrova crkva. Prema istorijskim podacima, crkva apostola Petra i Pavla je bila sedište raških vladika, dok se pored crkve nalazila rezidencija-dvor srpskih vladara, iz vremena vladavine prvih predstavnika dinasije Nemanjića. (freske iz XIII veka). Dalje poseta Manastiru Svetog Đorđa u Rasu, poznatiji kao Manastir Đurđevi Stupovi. To je jedinstven spomenik srpske kulture, duhovnosti i umetnosti.Manastir Đurđevi Stupovi dominira sa pošumljenog uzvišenja iznad Novog Pazara i od vajkada je mesto izuzetne duhovnosti. Do 14. veka bilo sedište srpske srednjovekovne države. Nakon toga poseta Manastiru Sopoćani- srpski srednjovekovni manastir raške arhitektonske škole, posvećen Svetoj Trojici, koji se nalazi na izvoru reke Raške, u blizini Starog Rasa – nekadašnjeg centra srednjovekovne srpske države. Manastir Sopoćani je nastao najverovatnije između 1260. i 1268. godine kao velelepna zadužbina Kralja Uroša I (najmlađeg sina Kralja Stefana Prvovenčanog i mletačke princeze Ane Dondolo, 1242-1276.).
Povratak u hotel. Fakultativno: korišćenje hotelskih sadržaja wellness & spa sa toplom termalnom vodom. Večera. Noćenje

4.dan: nedelja,           NOVI PAZAR (Novopazarska banja)- Manastir Studenica- Beograd
Doručak. Slobodno vreme do 12.00 časova. Napuštanje hotela i polazak za Beograd, ka Manastiru Studenica, koji se nalazi nedaleko od živopisne klisure reke Ibar, na desnoj obali reke Studenica. Zadužbina je velikog župana Stefana Nemanje, utemeljivača srpske države i rodonačelnika dinastije koja je vladala Srbijom puna dva veka, najznačajniji je i najveličanstveniji manastirski kompleks srednjovekovne Srbije. Obilazak manstirskog kompleksa. Nastavak puta za Beograd, sa kraćom pauzom, Planiran dolazak u Beograd do 20.00 časova.

Cena aranžmana:

Doplata za 1/1 sobu 
Popust za decu:
• Deca od 2 - 7 godina na zajedničkom ležaju sa roditeljima plaćaju 3.000,00 din i posedjuju sedište u autobusu i imaju hranu.
• Deca od 7 -12 godina na sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaćaju 8.800,00 din

Cena uključuje:
• prevoz viskopodnim turističkim autobusom sa audio/dvd opremom i klimom na pomenutoj relaciji
• smeštaj u hotelu Emrović raj 4*na bazi usluge 3 polupansiona (doručak- buffet samoposluživanje, večera- set meni)
u 1/2 i 1/3 sobama,
• BT i osiguranje;
• obilaske manastira
• troškove organizacije i stručno vodjstvo puta

Cena ne uključuje:
• uslugu Wellness & Spa u hotelu „Emrović raj“ po povlašćenoj ceni za ovu grupu 500,00 din.po osobi i danu
• druge nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Plaćanje na 4 rate (novembar - februar 2020). Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta. Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate. Kreditinim karticama Komercijalne banke na 3 mesečne rate bez kamate.

Hotel EMROVIĆ RAJ 4 * smešten je prelepom ambijentu i prirodnom okruženju u kome izvire lekovita voda izuzetne zdravstvene vrednosti, kao i prelep restoran na 3 nivoa, sa baštom oko čitavog objekta.
Hotel u svom sastavu ima recepcijski deo, lobby sa barom, lift, parking....Sobe su dvokrevetne i trokrevetne u uradjene u modernom ambijentu, enerijer blagih tonova, kablovska tv, kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu i potrenom kozmetikom...

Wellness & SPA hotela „Emrović raj“ se sastoji od 4 bazena površine 17m2 koji su ispunjeni lekovitom banjskom vodom, pogodnom za lečenje raznih bolesti, a opet i vrlo prijatnom za sve ljude bez ikakvih zdravstvenih problema. Pored bazena, tu je i pravi turski hamam, odrađen po svim svetskim standardima. Parno kupatilo, tuševi, relaks deo, teretana i soba za masažu samo dopunjuju ponudu ovog wellness & spa centra.
Temperatura vode na izvorima dolazi do 60 stepeni celzijusa. Zbog ovog sastava, ali i temperature, ove vode pogoduju za lečenje i terapiju mnogih bolesti, poput: kožnih oboljenja, traumatskih stanja, problema sa kičmom, ženskih ginekoloških oboljenja, nekih oblika reumatizma…

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom. 
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554.

Program br.1 od 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/19-nova-godina.html#sigFreeIdc0f80a43db

TERMIN U PRIPREMI ! 

“Večni grad“,”Grad na sedam brežuljaka“,”Prestonica sveta” - Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lacio. Po legendi je osnovan davne 753.godine p.n.e. Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espreso u Via Veneto… I obavezno bacite novčić u Fontanu Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju!

Program putovanja

1. dan  BEOGRAD – RIM
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 712. Poletanje aviona u 07:00h (JU 530). Dolazak na aerodrom “ Leonardo Da Vinci” u 08:35h. Panoramski obilazak Rima: Trg Reublike, Trg Barberini, Rimski foum, Koloseum, Trg Venecija…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
2. dan  RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno pešačko razgledanje Rima: Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Navona... Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Odlazak metroom. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Individualni povratak u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
4. dan RIM – TIVOLI – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d'Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u hotel. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
5. dan RIM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Forumu i Koloseumu sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:40h (JU535). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 22:15h. Kraj programa.

HOTEL
CENA ARANŽMANA
           po osobi          
PROMO CENA
u centru 3*
  
  
u centru 4*
 
 

 

POPUSTI I DOPLATE:
- Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10 €
- Dete 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih ima popust 20 €
- Doplata za jednokrevetnu sobu: 120 €

Cena aranžmana obuhvata:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Rim-Beograd (prevoznik Air Serbia)
- Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Rimu prema programu
- Smeštaj u hotelu kategorije 3* ili 4* usluga na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
- usluge lokalnih vodiča
- Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Aerodromske takse (115 €) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena taksi podložna je promeni)
- Fakultativne izlete i ulaznice (plaćanje na licu mesta)
- Individualne troškove putnika
- međunarodno zdravstveno putno osiguranje po uslovima Uniqa ili Generali osiguranja
- Gradska komunalna taksa u Rimu i to za hotel 3* iznosi 4 € dnevno po osobi a za hotel sa 4* iznosi 6 € dnevno po osobi (plaćanje na recepciji hotela).

Uslovi i način plaćanja:
Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana
Čekovi građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak na 3 mesečne rate bez kamate; Za rate koje dospevaju posle putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovanja.
30% prilikom rezervacije, a ostatak na 6 rata putem administrativne zabrane
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja

Cene fakultativnih izleta:
• Pešačko razgledanje 20 € odrasli / 15 € deca, obuhvata: lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
• Vatikan 45 € odrasli / 35 € deca, obuhvata: prevoz do Vatikana metrom, ulaznicu za Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu, lokalnog vodiča na srpskom jeziku, slušalice;
• Tivoli 55 € odrasli / 40 € deca, obuhvata: autobuski prevoz na relaciji hotel – Tivoli – hotel, ulaznicu za kompleks (vrt i vila), lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
• Forum i Koloseum cena 40 € odrasli / 30 € deca, obuhvata: ulaznicu za Koloseum i Forum, lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
• Novogodišnja večera u restoranu “Grotta Romana”, u Rimu, sa muzičkim programom i trbušnim plesom (dve vrste menija) - klasičan meni / 60 €, riblji meni / 70 €.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 10 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena.

Opis hotela: Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio 3*, Siracuza 3*, Floridia 3*, Archimede 4*, Noto 4*, Lux 4*…) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home

NAPOMENE:

Putnici su u obavezi da dostave broj pasoša i datum rođenja zbog hotelskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovorst u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 . Montesol travel licenca OTP 019/2016. nastupa u svojstvu posrednika u prodaji – subagent.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja / redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/19-nova-godina.html#sigFreeIde688e89ee7

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Studentski centar Evrope i nekadašnja prestonica Poljske, jedna je od najatraktivnijih destinacija Evrope među mlađom populacijom. Krakov je definitivno grad za istraživanje, šoping i malu šetnju u prošlost. Poznat je i kao grad legendi. Obiluje kulturno istorijskim znamenitostima od kojih je najeminentniji dvorac Vavel na istoimenom brdu u centru grada. Ne propustite da uđete u Aušvic, popijete piće u rudniku soli, probate jedinstvenu supu od kiselih krastavaca, pljeskavice od krompira i kuvana piva raznih ukusa. Krakov je sjajna destinacija za putovanje, a uspomene iz njega ostaju za ceo život. 

TERMIN: 29.12. - 03.01.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 29.12.2019. BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 17 časova ( tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje ), iz Novog Sada oko 18 časova sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku...

2.dan 30.12.2019. KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje kraljevskog grada sa lokalnim vodičem, obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem Tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkvu Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejsku četvrt Kazimierz, Ulicu Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 31.12.2019. KRAKOV - VELIČKA
Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi Velička. Po dolasku spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku se izlazi specijalnim liftom. Povratak u Krakov. INDIVIDUALNI DOČEK NOVE GODINE. SREĆNA NOVA GODINA !!! Noćenje.

4. dan 01.01.2020. KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan 02.01.2020. KRAKOV - AUŠVIC - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Aušvic, poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru Aušvic-Birkenau (današnji spomen-muzej pod zaštitom UNESCO-a). Povratak u Krakov. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

6. dan 03.01.2020. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI: 1.500,00 din + devizni deo iz tabele

HOTEL
  CENA po osobi                   
Promo cena za uplate do 15.12.2019.
HTL JUNIOR 2 ***
 139  
  119 € 
JUNIOR ***
129 €
109 €

 

doplata za 1/1 sobu 60 € isključivo na upit
Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 €

Ne postoji mogućnost sopstvenog prevoza.

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 8 putnika).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom na navedenoj relaciji
• 3 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Krakovu u 1/2 i 1/2 +1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija-isključivo na upit)
• Razgledanje Krakova prema programu u pratnji stručnog vodiča
• Usluge vodiča za sve vreme putovanja
• Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Individualne troškove
- Fakultataivne izlete – koji se obavezno prijavljuju u agenciji ( Aušvic i Birkenau 25 € / deca 15 €, rudnik soli Velička 30 € / deca 20 € )
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja.

FAKULTATIVNI IZLETI SE OBAVEZNO PRIJAVLJUJU U AGENCIJI
• Aušvic i Birkenau – 25 € / deca 15 €
• Rudnik soli Velička 30 € / deca 20 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta.
Odloženo plaćanje čekovima građana: 30 % prilikom rezervacije ostatak na 2 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovanja (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimalan broj putnika za realizaciju fakultataivnih izleta je 25 osoba.

OPIS HOTELA

Hotel Junior 2 *** se nalazi 9 km od strogog centra Krakova. Na 20m od hotela se nalazi autobusko stajalište ( do centra grada se preseda na tramvaj ). U blizini hotela je Lidl, a nešto malo dalje se nalazi Carrefour hipermarket kao i Decathlin. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar, fen, i besplatan wi-fi internet. Usluga je na bazi noćenje - doručak ( švedski sto ). http://www.hoteljunior2.pl/

Hotel  JUNIOR 3* se nalazi  u okolini Krakova, okružen zelenilom. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo, mini-bar... Sobe su 1/2  i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje... www.junior.krakow.pl/ 

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 70 osoba.
Agencija poseduje polisu osiguranja DDOR-a na 300 000 eur, broj polise 300060458.
Program br. 1 od 12.10.2019. god.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/19-nova-godina.html#sigFreeId840612216c

VENECIJA je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ – presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.
Verona je grad emocija, poprište čuvene Šekspirove tragedije “Romea i Julije“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjevekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela.
Lido di Jesolo je primorski deo grada Jesolo. Nalazi se u severno-istočnom delu Italije na Jadranskom moru u blizini Venecije. Postalo je jedno od vodećih letovališta u Italiji.
Palmanova je gradić na severu Italije, osnovan 1593. godine kada je doneta odluka da se sagradi grad-tvrđava devetougaonog oblika specifičan po tri ulazne kapije. U neposrednoj blizini se nalazi Palmanova Outlet Village- shopping centar, koji nudi mogućnost povoljne kupovine robe čuvenih robnih marki

TERMIN: 30.12./ 03.01.2018.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 30.12.2017. BEOGRAD -VENECIJA
Polazak autobusa iz Beograda oko 19.00 h ( tačno vereme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.

2.dan 31.12.2017. PALMANOVA-LIDO DI JESOLO
Dolazak u veliki trgovački centar Palmanovu -Outlet Village, naselje sa puno prodavnica, butika, restorana i bifea, gde možete da iskoristite priliku novogodišnjih i božićnih sniženja za kupovinu poklona. Slobodno vreme, u poslepodnevnim časovima je planiran polazak za Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i šetnju. Fakultativno uveče odlazak autobusom u luku Punta Sabioni. Ukrcavanje na brod za Veneciju. Imaćete jedinstvenu priliku da doživite novogodišnju noć na trgu Sv.Marka, gde ljudi iz čitavog sveta dočekuju Novu Godinu. Ulice i mostovi na kanalima su specijalno osvetljeni, a doček Nove godine doživećete uz vatromet. U ranim jutarnjim časovima (dogovor sa vodičem) povratak u Lido di Jesolo Noćenje.

3 dan 01.01.2018. LIDO DI JESOLO – VERONA- LIDO DI JESOLO
Kasni doručak. Fakultativno jednodnevni izlet za Veronu – grad Romea I Julije. Obilazak Verone koji obuhvata šetnju pored Rimske Arene (jedna od najvećih i najbolje očuvanih) preko Piazze Bra, Piazze delle Erbe, Piazze Signori, do Julijine kuće. Slobodno vreme. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4.dan 02.01.2018. LIDO DI JESOLO-VENECIJA –LIDO DI JESOLO-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek), Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao „Zlatna kuća“ zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni u poslepodnevnim časovima i polazak za Beograd.
Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5.dan 03.01.2018. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Cena aranžmana: 129 € po osobi
PROMO CENA 99 € po osobi za uplate do 16.12.2017.

Doplata za 1/1 sobu 50 €
Dete od 6 do 12 g. uz dve odrasle osobe ima popust 10 € (na pomoćnom ležaju). 


Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/ visokopodni ili doubledecker sa audio-dvd opremom i klimom
- smeštaj u hotel 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni slatko-slani obrok)
- razgledanje Venecije
- usluge turističkog vodiča za vreme putovanja
- troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- 31.12.2017. brodska karta i check point Punta Sabioni-Venecija - P.Sabioni u novogodišnjoj noći 25 €
- 02.01.2018. brodska karta i check point Punta Sabioni-Venecija - P.Sabioni 20 €
- izlet Verona 20 € (min.25 osoba)
- ulaznice za muzej
- međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na 3 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovaja (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

OPIS HOTELA: Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3*. Sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom. Tačan naziv hotela biće poznat 10 dana pred putovanje.

Aranžman rađen na minimum 40 osoba autobusom.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programU slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

Potkategorije

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.