MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA - MONTESOL TRAVEL BEOGRAD :: VEĆ 30 GODINA SA VAMA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/11-evropski-gradovi.html#sigFreeId276eb9687d

BEČ je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, oslikava život Evrope tog doba.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, BEOGRAD – BEČ
Polazak autobusa iz Beograda u 22.00h. sa parkinga ispred SC „Gale Muškatiorvić" na Dorćolu. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. dan, BEČ
Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Opera, kraljevski dvor Hofburg, Parlament i Burgteatar, Berza, Univerzitet, Dunavski kanal, Prater, katedrala Sv.Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija... Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan, BEČ – PARNDORF (fakultativno)– PRATER (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada i individualne aktivnosti. Fakultativno poseta outlet centru Parndorf koji se nalazi na oko 30 km od Beča sa preko 150 modnih prodavnica i preko 600 brendova ženske, muške i dečije mode. Predviđeno zadržavanje u Parndorfu oko tri sata. Povratak u Beč. Slobodno vreme ili fakultataivno odlazak u Prater –najzabavniji park u Beču sa brojnim atrakcijama. Noćenje.
4. dan, BEČ – ŠENBRUN (fakultativno) – BRATISLAVA (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno : poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom, a nakon toga, fakultativno izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu panpramsko razgledanje grada, potom šetnja romantičnim delom grada na obali Dunava. U večernjim časovima povratak u Beč. Polazak za Beograd predviđen je oko 20h. Putovanje kroz Mađarsku sa pauzama po potrebi.
5. dan, BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.

TERMINI PUTOVANJA u pripremi

HOTEL

CENA ARANŽMANA

PROMO CENA

 
3*
   
 
3*
   

 

Cena aranžmana obuhvata:
* prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom
* smeštaj u hotelu 3* na užoj periferiji Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom /"švedski sto"/ u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći ležaj je pomoćni ležaj manjih dimenzija –isključivo na upit)
* razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča
* troškove organizacije i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
* međ.zdravstveno osiguranje po uslovima Triglav osiguranja
* fakultativni izlete
* individualne troškove

Deca do 12 godina sa dve punoplative osobe na pomoćnom ležaju ostvaruju popust od 10 evra, a na zajedičkom ležaju dete do 6 godina ostvaruje popust od 40% na cenu aranžmana. . Doplata za 1/1 sobu 70 evra – isključivo na upit.
Moguć je transfer iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA uz doplatu.

Cene fakultativnih izleta:
* Parndorf 10 evra / 5 evra (deca do 12 godina),
* obilazak dvorca Šenbrun – Grand tura 30 evra / 20 evra (deca do 12 godina),
* izlet za Bratislavu 15 evra / 10 evra (deca do 12 godina),
* prevoz do Pratera 5 evra

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 10 dana pre puta.
ODLOŽENO PLAĆANJE : 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 3 rate sa dospećem do 15.jula 2022.godine.

OPIS HOTELA

Hotel ARION CITY 3* Nalazi se u širem centru grada. Hotel je na liniji gradskog prevoza kojim se stiže za 20tak minuta do centra grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Sobe imaju TWC, TV, mini bar, telefon... Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. arion-cityhotel.com/de/hotel/

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U AUSTRIJU: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja
zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom
grupom.

Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav
osiguranja ADO, broj polise 470000049554.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE "MONTESOL TRAVEL"

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/11-evropski-gradovi.html#sigFreeIdb27505dc0a
 

TERMINI PUTOVANJA:  12.maj - 15.maj 2022.god.;    30.jun - 03.jul.2022.god.

Putujući kroz Bosnu i Hercegovinu videćemo zadivljujuće prirodne lepote , bogatu istoriju i raznolikost kultura.
Ovo putovanje će vam ostati u predivnom sećanju.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 12.05.2022 / 30.06.2022. BEOGRAD-TREBINJE-MOSTAR
Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta u u 24.00 h (okupljanje u 23.30 h), Putovanje preko Višegrada, Tjentišta do Trebinja sa usputnim pauzama po potrebi.

2.dan 13.05.2022 / 01.07.2022. TREBINJE – POČITELJ- MOSTAR
Dolazak u Trebinje u jutarnjim satima. Kraća pauza za osveženje uz kafu, a potom razgledanje grada Trebinja u pratnji vodiča: Stari grad Kastel, Osman pašina džamija, Korzo sa Trgom Slobode i Trgom pjesnika (gde se nalazi veliki broj Dučićevih poklona gradu, stoletni platani, spomenici Dučiću i Njegošu,katedrala iz 1884.),kao i crkva Sv.Preobraženja. Slobodno vreme u Trebinju do planiranog polaska za Mostar. Na putu za Mostar predviđena poseta manastiru Tvrdoš, posvećenog Uspenju Presvete Bogorodice, zadužbina kralja Milutina s'kraja 13 veka. U ovom manastiru je zamonašen Sv.Vasilije Ostroški. U okviru manastira je i podrum vina gde se može fakultativno degustirati kvalitetno Tvrdoško vino.
Na putu ka Mostaru posetićemo Počitelj- istorijsko naselje orijentalno-mediteranskog karaktera, obilazak njegovih znamenitosti. Slobodno vreme za kaficu i uživanje. Dolazak u Mostar u večernim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan 14.05.2022. / 02.07.2022 MOSTAR – BLAGAJ - VRELO BUNE
Doručak. Nakon doručka sledi obilazak grada Mostara sa lokalnim vodičem. Prošetaćemo se starom čaršijom. Prošlost u ovom gradu je na svakom koraku, i svakoga vraća u vremena vladavine Turaka. Njihov pečat se nalazi u svakom kamenu drevne kaldrme, i gotovo svakoj kući starog grada. Najimpresivniji simbol Mostara je njegov Stari most, remek-delo otomanske arhitekture, pod zaštitom UNESCO-a. Ovaj most vekovima čuvaju „mostari" – čuvari - kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula. Verujemo da će Vas oduševiti Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom 16. veku, a šetnja Kujundžilukom Vas neće ostaviti ravnodušnima.
Fakultativni izlet: Blagaj, sa posetom vrelu reke Bune, upoznavanje sa mistikom Tekije na Buni, pričom o dervišima i brojnim legendama vezanim za ovo predivno mesto. Slobodno vreme. Povratak u Mostar. Noćenje.

4.dan 15.05.2022. / 03.07.2022. MOSTAR – SARAJEVO – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Sarajevu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Većnica, Saborna pravoslavna crkva, sarajevska Katedrala, Begova džamija, nadaleko čuvena Baščaršija, srce grada, gde ćete imati priliku da probate poznate ćevape i burek. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Planiran polazak za Srbiju oko 17.00 časova. Dolazak na mesto polaska u kasnim večerrnjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 13.000,00 din 

LAST MINUTE CENA 12 400,00 din za polazak 12.maj.

Aranžman uključuje:

- prevoz udobnim turističkim autobusom sa audio/dvd opremom i klimom na pomenutoj relaciji
- smeštaj u hotelu sa 3* ili sličan u Mostaru u 1/2, 1/2+1, 1/3 I 1/4 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak švedski sto, sve sobe imaju TV, AC, TWC,
- boravišnu taksu
- obilazak Trebinja, Počitelja, Mostara i Sarajeva u pratnji vodiča
- organizaciju i stručno vođstvo puta

Aranžman ne uključuje :

- lične troškove i ostale nepomenute troškove
- putno zdravstveno osiguranje
- doplata za 1/1 sobu 35 eur
- deca do 12 godina ostvaruju popust 2.000,00 din.
- fakultativni izlet za Blagaj i vrelo reke Bune ... 10 eur. (minimum 25 prijavljenih putnika)

Uslovi i način plaćanja:

Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
Odloženo plaćanje: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, a ostatak na rate do 15.06.2022. za aprilski polazak; do 15.07.2022. za majski polazak; do 15.08.2022. za junski polazak, s tim što se čekovi građana deponuju 10 dana pre puta.
Opis hotela: Hotel Almira, ili sličan, https://www.almira-hotel.ba/, na samo 30 m od starog mosta, unutar UNESCO zaštićene zone, hotel poseduje restoran, lift, recepciju, sve sobe imaju TV, AC, TWC.. U ponudi ima elegantno uređene i klimatizovane dvokrevetne, trokrevetne I četvorokrevetne sobe sa besplatnim bežičnim internetom. U restoranu u sklopu objekta služe se jela lokalne i mediteranske kuhinje. Sve sobe poseduju kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Dostupne su papuče i fen za kosu. Sobe imaju flat-s creen TV sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe uključuju balkon i pogled na grad.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 50 osoba.

Program broj 31 od 01.03.2022.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554.

ZA OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/11-evropski-gradovi.html#sigFreeId7785bc5916

TERMIN PUTOVANJA: 19.07 - 27.07.2022.god.  9 dana - 8 noći avionom

SIGURAN POLAZAK !!!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan utorak 19.07.2022. BEOGRAD – MOSKVA
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let avio kompanije Nord Wind za Moskvu u 17:10 časova (let N4-1950). Dolazak na moskovski aerodrom u 22:15 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2. dan sreda 20.07.2022. MOSKVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Fakultativni program: Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasleđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Slobodno vreme. Večera (opcionalno). Noćenje.

3. dan četvrtak 21.07.2022. MOSKVA
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke - vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, jedan od najlepše osvetljenih gradova na svetu. Večera (opcionalno). Noćenje.

4. dan petak 22.07.2022. MOSKVA
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije, Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Car zvona i Car topa. Poseta muzeju Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Muzej je, posle renoviranja, nedavno otvoren povodom obeležavanja jubilarne godišnjice, 200 godina od Borodinske bitke. Slobodno vreme.Večera (opcionalno). Noćenje.

5. dan subota 23.07.2022. MOSKVA – SANKT PETERBURG
Doručak. Slobodno vreme ili poseta Tretjakovskoj galeriji - najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika, koji je osnovao trgovac Pavle Tretjakov 1856. godine. Muzej poseduje jednu od najvećih zbirki Ruske umetnosti - više od 3000 umetničkih dela starih ruskih majstora, 7000 slika, skulptura, grafika. U umetničkoj zbirci Tretjakovske galerije najbolje se može sagledati istorija ruske umetnosti od 11.veka do danas. Jasne boje, dubina izraza, odlikuju drevne ruske ikone među kojima su remek dela kao što je ikona Sv Trojice Andreja Rubljova, koji je boje ruske prirode pretočio u ikone. Transfer do železničke stanice. Polazak voza za Sankt Peterburg u popodnevnim časovim. Putovanje savremenim vozom Sapsan u trajanju 3 sata i 50 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera.(opcionalno). Noćenje.

6. dan nedelja 24.07. 2022. SANKT PETERBURG
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik … (bez ulaska u objekte). Petropavlovska tvrđava, istorijsko jezgro grada, unutar čijih zidina se nalaze Petropavlovska saborna crkva u kojoj su sahranjeni svi ruski imperatori (počev od Petra I), Istorijski muzej Sankt Peterburga, kao i čuvene tamnice. Slobodno vreme. Noćni Sankt Peterburg i podizanje mostova, do pozicije sa koje se najbolje vidi ovaj spektakl, koji predstavlja svakodnevnicu ovog grada, doći će se posle kraćeg noćnog panoramskog razgledanja grada.Večera (opcionalno). Noćenje.

7. dan ponedeljak 25.07. 2022. SANKT PETERBURG Doručak. Fakultativni program: Izlet u Peterhof, letnju carsku rezidenciju Petra Velikog, nastalu u XVIII veku po nalogu samog cara prema uzoru na Versaj. Kompleks dvorca i parkova Peterhofa nastao je kao potreba Petra Velikog za izgradnjom primorske svečane rezidencije ruskih careva. Velelepni dvorac dominira na uzvišenju nad zalivom. Obilazak obuhvata šetnju kroz veličanstven park, razgledanje čuvenih fontana sa 250 pozlaćenih skulptura i izlazak na obalu Finskog zaliva sa kojeg se pruža veličanstven pogled na zaliv, Kronštat i Sankt Peterburg. Fakultativni program:Puškin-Carsko Selo, letnja rezidencija Ekaterine Velike, prekrasan dvorac i park površine 34 km2. Enterijer dvorca fascinira sjajem umetničkih predmeta od poludragog kamena, zlata, portretima dinastije Romanovih. Povodom 300-godišnjice osnivanja Sankt Peterburga završena je obnova čuvene Ćilibarske dvorane, koja je Katarininom dvorcu vratila stari sjaj. Povratak u hotel. Večera (opcionalno). Noćenje.

8. dan utorak 26.07. 2022. SANKT PETERBURG
Doručak. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, u zdanju Zimskog dvorca, sa preko 3 miliona eksponata. Njegova neprocenjiva zbirka izložena je u 6 zgrada raspoređenih na Dvorskom trgu i duž reke Neve. Glavna zgrada je Zimski dvorac koji je nekada bio rezidencija ruskih careva, a u njegovoj bogatoj zbirci izdvajaju se remek dela Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Rembranta, Mikelanđela i drugih. Muzej je poznat i po arheološkoj zbirci, zbirci skulptura, zbirci srednjevekovne evropske umetnosti, ali i po svom baroknom izgledu i arhitekturi. Vožnja kanalima i Nevom, specifičnim niskim brodovima prilagođenim za prolazak kroz kanale i niske mostove, zbog kojih je ovaj grad dobio i naziv “Severna Venecija”. Pogled na znamenitosti grada i njegovu arhitekturu sa legendarne reke Neve i nekih od mnoštva kanala, ostavlja jedinstven utisak i sećanje. Slobodno vreme. Večera (opcionalno). Noćenje.

9. dan sreda 27.07. 2022. SANKT PETERBURG – BEOGRAD Doručak. Transfer do aerodroma. Let avio kompanije Nord Wind za Beograd u 13:15 časova (let N4-2127). Dolazak u Beograd u 14:35 časova. Kraj usluge.

CENA ARANŽMANA : 745 € po osobi

Mogućnost doplate za 7 polupansiona 96 €

Doplata za jednokrevetnu sobu : 140 €
Cena za decu 2-12 godina sa jednim odraslim : 690 €
Cena za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*) 640 €

Cena aranžmana obuhvata:
• Avionski prevoz letovima aviokompanije Nor Wind na relaciji Beograd-Moskva i Sankt Peterburg-Beograd;
• Prevoz vozom Sapsan Moskva-Sankt Peterburg;
• Smeštaj u Moskvi u hotelu 3*+ u dvokrevetnim sobama sa uslugom :4 noćenje/doručak “švedski sto”
• Smeštaj u Sankt Peterburgu u hotelu 3*+ u dvokrevetnim sobama na bazi 4 noćenje/doručak “švedski sto”
• Transfere prema programu;
• Turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i Sankt Peterburga;
• Usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča na turi.

Cena aranžmana ne obuhvata:
• Fakultativni program u Moskvi i Sankt Peterburgu;
• Individualne troškove.

PLAĆANJE: U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS uz mogućnost plaćanja na 10 mesečnih rata (januar- oktobar 2022), za rate koje dospevaju posle puta potrebno je priložiti čekove.

Opisi hotela:
Moskva, Hotel Gama 3*+  www.izmailovo.ru 
Nalazi se u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela, a do strogog centra i Crvenog trga se stiže za samo 25-30 minuta, što je od velikog značaja za efektivno korisćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno - jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

Sankt Peterburg, Hotel VALO Hotel City 3*+  www.valohotelcity.ru 
Hotel Valo je sasvim nov hotel koji se nalazi na svega 15 minuta vožnje metroom do samog centra grada. Sve sobe su tipa Studio sa kuhinjom, površine 24m2 i opremljene su klima uređajem, TV-om, ketlerom, fenom za kosu, i mašinama za pranje veša i sudova. U sadržaju hotelu su, osim restorana i bazen i fitness centar. Tačno preko puta hotela se nalazi metro stanica, kao i tržni centar u sklopu koga se nalaze i restorani brze hrane. Doručak švedski sto.

Fakultativni program:
Moskva:Obilazak Moskovskog metroa 10 EUR; Kremlj (teritorija, saborne crkve) 45 EUR *; Krstarenje rekom Moskvom 45 EUR; Sergijev Posad (bivši Zagorsk) 45 EUR; Panorama Borodinske bitke 35 EUR; Tretjakovska galerija 35 EUR; Sankt Peterburg: Ermitaž 50 EUR; Petropavlovska tvrđava 30 EUR; Peterhof, park sa fontanama 45 EUR;
Puškin (Carsko selo) 55 EUR *; Noćni Sankt Peterburg i podizanje mostova 30 EUR;Vožnja kanalima i Nevom 35 EUR
U sve cene je uključeno: vodič, autobus, ulaznice, slušalice, /odlazak do Kremlja, Panoramu Borodinske bitke i Ermitaž – metroom/.

Deca od 2-12 god. za sve fakultativne izlete imaju 30% popusta.

NAPOMENA: Prijavljivanje i plaćanje izleta Kremlj i Puškin obavezno je prilikom uplate aranžmana jer na licu mesta nije moguće.
Minimalan broj putnika za reallizaciju izleta je 10.
Ukoliko se kupe svi izleti i uplate pre puta ostvarujete popust 10%

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

USLOVI OTKAZA:
- do 25 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50 EUR
- od 25 -10 dana pre početka putovanja, zadržava se 60% od uplaćenog iznosa
- od 8 dana do početka putovanja, 100% od uplaćenog iznosa

NAPOMENE:
Za ulazak u Rusiju trenutno je potreban negativan PCR test ne stariji od 72 sata.

Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje koju putuju ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, ...) informišu u konzulatu te zemlje. Minimum važnosti pasoša za putovanje u Rusiju mora biti najmanje 6 meseci od datuma povratka. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz.Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.

Cenovnik br. 1 od 24.01.2022.god. Program br. 09/22.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000049554.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL”

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://montesol.rs/11-evropski-gradovi.html#sigFreeIdc5a8bd191d
  

TERMINI PUTOVANJA: 18/19. FEBRUAR 2022.god.
                                      11/12. MART 2022.god.

Autobuski aranžman / bez noćenja 

PROGRAM PUTOVANJA

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na oko 30 km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30% do 70%. Radno vreme subotom  je do 18 časova. Atmosfera centra je prijatna i opuštajuća samo je naprezanje koliko novca potrošiti!!!

1. DAN: petak BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 21 čas. Tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska. Iz Novog Sada oko 22 časa sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića – okretnica autobusa br. 5. Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN: subota PARNDORF – BEOGRAD
Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme. Polazak iz Parndorfa oko 18 časova. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnijim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanjima na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 35 EUR po osobi

Dete do 12 godina 30 eur
Doplata za dodatno sedište u autobusu 30 eur

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj. Sklapanja Ugovora o putovanju
 poseta tržnom centru Parndorf www.designer-outlet-parndorf.at
 usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 putno zdravstveno osiguranje
 individualne troškove – nepomenute usluge
 fakultativne izlete

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije se plaća 30% u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Ostatak se uplaćuje najkasnije 10 dana pre puta.
ODLOŽENO PLAĆANJE : 30% se uplaćuje prilikom rezervacije, a za ostatak se deponuju čekovi na 2 rate sa dospećem do 15.aprila 2022.godine za polazak u februaru i 15. maja 2022.god za polazak u martu (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE vrši se plaćanje u više rata prema ugovoru sa firmom.

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U AUSTRIJU: https://mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja
zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom
grupom.
Program br. 4 od 11.01.2022.god.
Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. Kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav
osiguranja ADO, broj polise470000049554.


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “MONTESOL TRAVEL”

 

Potkategorije

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

montesol baner first and last minute

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.