ŠPANIJA I AZURNA OBALA 8 noćenja
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

ŠPANIJA & AZURNA OBALA

 

 

TERMIN: U PRIPREMI 

(Dnevna vožnja autobusom )

Program putovanja

1.dan ( nedelja) BEOGRAD-LAGO DI GARDA

Polazak iz Beograda u 05.00 h ( tačno mesto polaska biće poznato 2 dana pred put ). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi pasoških formalnosti i odmora. Dolazak u Lago di Garda u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje

2.dan (ponedeljak) LAGO DI GARDA-SAN REMO-MONAKO-MONTE KARLO-NICA

Doručak. Nastavak putovanja za San Remo-kraća poseta ovom mondenskom letovalištu koje se proslavilo po festivalu italijanske kancone. Šetnja rivom i razgledanje palate Ariston u kojoj se svake godine održava pomenuti festival i prelepe Ruske crkve. Nastavak putovanja ka Azurnoj obali i kneževini Monako. Dolazak u Monako, gde se nalazi Prinčevska Palata, Okeanografski institut, Katedrala u kojoj su sahranjeni prinčevi Monaka kao i čuvena Grace Keli. Pauza. Prelazak do Monte Carla, do trga na kome se nalazi čuveni Grand Kasino, Hotel de Paris, šetnja čuvenom šikanom i stazom Formule 1, nastavak puta za Nicu. Po dolasku smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan (utorak) NICA- KAN -LJORET DE MAR

Doručak. Obilazak Nice: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Polazak za Каn gde se zadržavamo oko 1,5h panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Nastavak putovanja prema Španiji. Vožnja sa usputnim pauzama ka Ljoret de Maru, čuvenom letovalištu Costa Brave. Dolazak oko 21h, smeštaj u hotel. Večera.Noćenje.

4.dan (sreda) LJORET DE MAR- BARCELONA – LJORET DE MAR

Doručak. RUČAK -“lanč paket”, odlazak na celodnevni izlet u Barcelonu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Kasa Mila, park Guelj, Sagrada Familija, trg Katalunja, Rambla, Kolumbov spomenik .. stadion FK Barcelone – Nou Camp, Olimpijski stadion, Špansko selo...Slobodno vreme u Barseloni. Povratak u hotel.Večera. Noćenje.

5 dan (četvrtak) LJORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti. Ručak u hotelu. Popodne izlet do Tosa del Mar-ribarskog sela i botaničke bašte Pinja di Rosa koja je poznata po ogromnim kaktusima. Povratak u hotel. Večera. Fakulativno odlazak na tradicionalno špansko veče uz muziku, sangriu i šampanjac, gde plesni ansambl u ambijentu španske hacijende izvodi flamenko ples uz muziku.....Noćenje.

6.dan (petak) LJORET DE MAR-BARCELONA

Doručak. Slobodan dan ili RUČAK (lunch paket) fakultativni izlet za Barcelonu. Uz mogućnost obilaska Muzeja Pikasa, posete jedinstvenom akvarijumu „Maremagnum“,kroz koji posetioci prolaze tunelima, dok im ajkule plivaju nad glavom. Uveče odlazak do aleje Magičnih fonatana ispred Nacionalne palate, gde se može prisustvovati spektakularnoj igri muzike, vode i osvetljenja... Slobodno vreme za individualna razgledanja i šoping. Povratak u hotel.Noćenje.

7.dan (subota) LJORET DE MAR-FIGUERAS-MONPELJE

Doručak. RUČAK “lanč paket”. Napuštanje hotela i odlazak za Figueras, rodno mesto Salvadora Dalija. Razgledanje drugog najposećenijeg muzeja u Španiji koji se nalazi u pozorišnoj zgradi iz 19 veka. Tu su smešteni Dalijeva kolekcija slika,skulptura,nakita,kostima. Nastavak putovanja prema Francuskoj. Dolazak u Monpelje u popodnevnim časovima, obilazak modernog i istorijskog jezgra grada. Smeštaj u hotel. Noćenje.

8.dan (nedelja) MONPELJE-MARSEJ-MILANO

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak Marseja- grad koji je posle Pariza drugi grad po veličini i za koga se moze reći da je najstariji grad u Francuskoj. Osnovali su ga Grci 600 p.n.e. Razgledanje: stara luka, kula Sv.Nikole i Sv. Jovana, trgovačka ulica Kanebijer u kojoj se nalazi zgrada berze, blizu koje je ubijen kralj Aleksandar 1934 godine. Nastavak puta za Milano. Dolazak u Milano. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9.dan (ponedeljak) MILANO - BEOGRAD

Doručak. Nakon doručka odlazak u razgledanje grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Polazak iz Milana i odlazak do jednog od tržnih centara. Slobodno vreme za kupovinu. Nastavak putovanja do jezera Komo, trećeg po veličini u Italiji i jednog od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i odmor. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

10.dan (utorak) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Cena aranžmana: 

Doplata za 1/1 sobu: 150 €
Popust za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - 30€

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

- prevoz turističkim autobusom (klima, audio, DVD...),
- smeštaj u dvokrevetnim sobama i to:
- 1 noćenje/doručak/kontinentalni (samoposluživanje) oblast jezero Lago di Garda –hotel 3*
- 1 noćenje/doručak/(slatko-slani-bife doručak) u Nici u hotelu 2*
- 4 puna pansiona u Ljoret de Mar u hotelu 3*
- 1 noćenje/doručak (slatko-slani bife doručak), oblast Monpeljea/Marseja u hotelu 3*
- 1 noćenje/doručak (kontinentalni-samoposluživanje) oblast Milana u hotelu 3*
- razgledanja prema programu( San Remo, Nica, Monako, Monte Karlo, Barcelona, Monpelje, Marselj, Milano...)
- izlet do Tosa Del Mar sa posetom botaničkoj bašti
- organizacija i stručno vođstvo puta

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

- fakultativne izlete i ulaznice
- obavezno zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA osiguranja.
- boravišnu taksu po hotelima (plaća se na licu mesta direktno hotelu) i to: u regiji Lago di Garda 2 € ; u Ljoret de Maru po osobi za noć 0.5€ za hotel 3*, ili 1€ za hotel 4*; Milano 4 € za hotel 3*, 5 € za hotel 4*

CENE FAKULTATIVA: Barselona 2 -15 € odrasli / 10€ deca. Špansko selo 8 €. Akvarijum 19 € odrasli / 14 € deca. Muzej Pikasa 10 €, Stadion Kamp Nou/velika tura- 22 € odrasli/ 17 € deca. Park Guel - 8€
Flamenko: tradicionalno špansko veče uz muzku ples sangriju i šampanjac 25 € odrasli/ 15 € deca. Botanička bašta 2.5 €
Figueras – muzej Salvadora Dalija 8 €. Faklutativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja porijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termiona po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO, poslednja rata najkasnije do 15. 09. 2017. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).

Kreditnim karticama Komercijalne banke na 6 mesečnih rata bez kamate!

OPIS SMEŠTAJA

Smeštaj u dvokrevetnim sobama. Sve sobe poseduju kupatilo, tv, telefon.  Hoteli u Španiji  su kategorije 3* tipa: Hotel Copacabana, Hawai ili Montavista. Imena hotela će biti poznata najkasnije mesec dana pre početka putovanja. U Italiji (hotel 3*)  doručak je kontinetalni, u Francuskoj ( hotel 2+*) slatko slani doručak, u Španiji  sva tri obroka na bazi samoposluživanja „švedskog stola“, sa više vrsta glavnog jela i priloga (voće, sladoled...).  U  vreme izvodjenja celodnevnih izleta , putnici  preuzimaju “lanč paket” , a ko ne ide na izlet  može da ruča u hotelskom restoranu.

Ljoret de Mar Hotel Festa Brava 3* 
Hotel se nalazi u centru grada, kompletno renoviran 2015.g. na samo 100m od glavne ulice i šoping zone i na 400m od plaže. Odličan servis koji ovaj hotel pruža čini ga veoma popularnim.Hotel raspolaže sa 176 lepo uredjenih soba od kojih svaka ima kompletno kupatilo, prostranu terasu, telefon, tv-sat, klima uredjaj, sef. fen za kosu. Hotelski sadržaj je upotpunjen barom, otvorenim bazenom, dečjim bazenom ,đakuzijem, sportskom salom, tv salom i besplatnim internetom. Ishrana, pun pansion - švedski sto.

Nica: Appart’City Nice Acropolis 3*
Hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1,1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je francuski na bazi samousluživanja.

Monpelje: Hotel Ibis 3*
Na samo pet minuta vožnje od Saint Roch železničke stanice i centra grada, nalazi se hotel Ibis, sa 107 soba, restoranom, barom i besplatnim internetom na svim mestima. Klimatizovane sobe, moderno opremljene imaju lcd-tv-sat , garderobere i kupatila sa kadom ili tuš kabinom. Doručak je francuski – samousluživanje.

Milano: Hotel Idea San Siro 4*
U Milanu, delu grada San Siro u Aquatica parku nalazi se hotel Idea 4*. Moderan, nov hotel sa 234 sobe, najmodernije opremljenih, sa TW, tuš kabinama, lcd-tv-sat, mini barom, Fi - wi. Sobe poseduju sef, centralno grejanje – hlađenje. Hotel ima više restorana i barova, kao i zajedničkih foaje - prostora.
Doručak je na bazi samousluživanja.

OPIS GRADOVA

Lago di Garda je najveće jezero u Italiji. Nalazi se na podnožju Alpa, na oko pola puta između Venecije i Milana. izuzetno je dobro posećena turistička destinacija, sa velikim brojem ekskluzivnih hotela i odmarališta.
Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri.
Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova(kamene kuće, uske I krivudave ulice..)
Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali.
Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini.

Kan se nalazi jugozapadno od Nice, na Azurnoj obali. Prostire na površini od 19,62 kvadratna kilometra, a u njemu živi oko 70 500 stanovnika.
Od srednjeg, pa do 19. veka je bio ribarsko selo.
U 19. veku francuski i strani bogataši kupuju svoje vikendice u njemu, tako od tada do danas on predstavlja mesto sastajanja bogatih.
U njegovom zalivu nalazi se jedna od najluksuznijih luka za jahte u Francuskoj.
Ovo je centar zimskog i letnjeg turizma, kongresa, i sajmova na Azurnoj obali.
Poznat je i po filmskom festival , koji je prvi put održan 1946. God.

Ljoret de Mar je turistički grad na mediteranskoj obali. Nalazi se na oko 80km od Barselone. Drugi po veličini grad u Selva okrugu Katalonije. Poznat je kao veoma popularno letovalište i tokom letnje turističke sezone, broj ljudi (i naseljenika i turista) često dostiže 200.000.
Barselona je glavni grad i administrativni centar autonomne regije Katalonija. Poznata je kao metropola modernizma. Grad u kojem je živeo i radio arhitekta Antoni Gaudi, sadrži i njegova najreprezentativnija dela, koja godišnje privlače milione turista iz celog sveta. Najpoznatije Gaudijevo delo je katedrala Sagrada Familija (Sveta porodica), koja je ostala nezavršena posle njegove smrti i još uvek se gradi. Danas je Barselona moderan grad sa širokim bulevarima, prostranim trgovima, šoping centrima, prelepom plažom, ogromnom lukom i veoma živopisnim kvartovima. U velikoj pešačkoj zoni, nalazi se i ulica La Rambla, poznata kao jedna od najživopisnijih i za turiste nezaobilaznih ulica Baselone.
Monpelje je jedan od najvećih gradova Francuske.Leži na oko 10km od obale Mediterana, na reci Lez. Monpelje je industrijski centar poznat po proizvodnji medicinske opreme, tekstila, vina …
Milano Milano, prestonica Lombardije, ima oko 1,3 miliona stanovnika. Najveći je industrijski grad Italije i centar mode – dizajnera, umetnika, fotografa, manekena. Milano je moderan grad sa starom dušom; ima stari deo grada sa zanimljivim građevinama i palatama, zbog čega privlači brojne turiste. Smatra se „privrednim srcem“ Italije; svetski je poznat privredni, modni i medijski centar.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika autobusom. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.                                            

Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

  UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

Program

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.