BUDIMPEŠTA - DOČEK, 3 NOĆI
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUDIMPEŠTA :: Doček Nove godine - 3 noći

TERMIN : 29. decembar 2017. - 02. januar 2018.
Autobusom na bazi 3 noćenja

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, jedna je od najlepših evropskih prestonica. Sastoji se od 2 dela: Pešte i Budima, koji različiti na svoj način, čine izuzetnu celinu mnogobrojnih kulturnih i istorijskih spomenika. Posebno su atraktivne građevine iz perioda austro-ugarskog carstva, mnogobrojni mostovi, Margit ostrvo, kao i obližnja Sent Andreja sa spomenicima iz perioda seobe Srba.
Sent Andreja se nalazi oko 20 km severozapadno od Budimpešte na desnoj obali jednog od rukavaca Dunava.Grad je poznat po muzejima, galerijama i umetnicima. Danas je Sentandreja gradić mediteranske atmosfere sa kaldrmisanim uličicama, baroknom arhitekturo, i crkvama svih konfesija. Sedište je Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve. Blizu grada se nalazi etnografski muzej na otvorenom i izvor „Stara voda“ gde se po predanju odmarao patrijarh Arsenije Čarnojević.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 29.12.2017. – Polazak autobusa oko 23.00 časa iz Beograda (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje), polazak iz Novog Sada oko 24.00 časa sa železničke stanice ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2.dan 30.12.2017. – dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga Heroja, Andarši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 31.12.2017. Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni obilazak Sent Andreje (središte Srpske kulture i tradicije u Mađarskoj). Obilazak sa stručnim vodičem trga i kuće Vuka Karadžića, Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, Pozarevačka, Beogradska i Grčka crkva, muzej SPC-e, krst Kneza Lazara. Povratak u hotel. Pripreme za novogodišnju noć ( na trgovima ili u čardi ). SREĆNA NOVA GODINA ! Noćenje.

4.dan 01.01.2018. Kasni doručak. Slobodno vreme. Uveče (fakultativno ) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte uz pratnju vodiča, a zatim fakultativna “repriza Nove Godine” u jednoj od čuvenih mađarskih čardi. Noćenje.

5.dan 02.01.2018. Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona i poseta Tropikarijumu ili fakultativni odlazak do tržnog centra Premijer. Polazak za Beograd oko 17:00h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

 

HOTEL
       CENA po osobi        
Promo cena za uplate do 16.12.2017.
MILENIJUM 3*
 169  
  149 € 
CANADA 3*
165 €
 145 
LIONS GARDEN 4* SPA -centar grada
199 €
169 € popunjeno

 

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.
Doplata za 1/1 sobu 85 eura isključivo na upit
Cena aranžmana se umanjuje za 15 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/visokopodni ili dabldeker sa audio-video opremom i klimom/;
- smeštaj u izabranom hotelu u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi tri noćenja sa doručkom (švedski sto);
- razgledanje Budimpešte prema programu;
- organizaciju i vođstvo puta;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-fakultativne izlete;
-troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja po uslovima Uniqa ili Generali osiguranja. Za putno osiguranje potrebno je dostaviti fotokopiju pasoša.
- individualne troškove

FAKULTATIVNI PROGRAMI (neophodan minimum 30 putnika)
- Prevoz do tržnog centra Premijer www.premieroutlet.hu/shops  10 €
- Prevoz do trznog centra Campona 5 €, ulaznica za Tropikarijum 2500 F oko 8,5 € / deca do 18g 1800 F oko 6 €
- Krstarenje Dunavom 15 € / deca 10 €
- Sent Andreja 10 € / deca 5 €

NAPOMENA
Obavezno prijavljivanje za doček Nove godine kao i za reprizu dočeka prilikom rezervacije aranžmana, zbog ograničenog broja mesta i uplata od 50% od cene
- Doček Nove godine u čardi 75 €
- Repriza Nove godine u čardi 35 €

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na 2 mesečne rate bez uvećanja. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove 10 dana pre putovanja (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

OPIS HOTELA

HOTEL MILLENNIUM 3* Nalazi se sa Pestanske strane, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom.... www.hunguesthotels.hu 
HOTEL CANADA 3* Nalazi se na Peštanskoj strani u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom…
HOTEL LIONS GARDEN 4* SPA Nalazi se na Peštanskoj strani u centru grada u blizini Trga heroja. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking, zatvoren bazen, saunu. Sobe su sa TWC, sat TV, mini bar, telefonom. Upotreba SPA CENTRA je uključena u cenu.

 

Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.