SORENTO I POMPEJA
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

SORENTO I POMPEJA :: 4 dana direktan čarter let

Napulj je treći po veličini grad u Italiji, grad bezgraničnog uzbuđenja i zanimljivih suprotnosti. Poznat je po obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Udaljen je oko 30 km od Napulja i iz Sorenta se pruža predivan pogled na Napulj i Vezuv. Karakteristika ovog prelepog mediteranskog mesta su uzane uličice pune turista. Iz Sorenta se lako mogu obići ostrva ove obale a Kapri, najpoznatije od svih i jedno od najlepših ostrva Italije možete obići na našem putovanju. Ostrvo Kapri je locirano u Napuljskom zalivu i važi za jednu od najelitnijih svetskih turističkih destinacija. Kapri je satkan od snova, sjaja, luksuza i glamura. Živite italijanski bella vita u najizvornijem obliku, uživajte u Sorrentu i njegovoj prelepoj arhitekturi, isprobajte famozni limoncello i prepustite se šarmu južne Italije.

TERMIN U PRIPREMI !

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan- Beograd – Napulj - Sorento
Sastanak grupe na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod saltera Eurojet-a broj 705, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Napulj kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju panoramsko razgledanje Napulja autobusom: luka, trg Garibaldi, ulica Umberta I, trg Municipio sa Anžujskim dvorcem... Nakon razgledanja transfer do Sorenta. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora sastanak sa vodičem i organizovana kratka šetnja gradom: Katedrala Santi Filipo i Đakomo (bez ulaznica), Narodna vila sa božanskim vrtom, glavni gradski trg Torkvato Taso. Slobodno vece za individualno razgledanje. Noćenje.

2.dan - Sorento
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet slikovitom obalom Amalfi. Noćenje

3.dan - Sorento
Doručak. Slobodan dan ili mogićnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet – obilazak ostrva Kapri. Noćenje

4.dan - Sorento – Pompeja - Beograd
Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Transfer do Pompeja. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog cartstva, u avgustu 79.godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga “čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma, načina života jednog grada dnevne imperije. Dvočasovni obilazak grada: Bazilika, forum, trg, Macelluma, termalna kupatila, faunova kuća, pekara, javna kuća, teatar. Nakon obilaska transfer do aerodroma u Napulju. Direktan čarter let za Beograd u popodnevnim časovima. Po sletanju u Beograd kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Napulj-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
- Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa
pomoćnim ležajem
- Transfere prema programu
- Usluge vodiča na srpskom jeziku
- Poseta Pompeji
- Troškove organizacije i vođenja putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Aerodromske takse 41,28 eur (Beograd 15,30 eur, RF taksa 0,98 i Napulj 25 eur),plaćaju se u agenciji uz aranžman i podložne su promeni
-Fakultativne izlete (ulaznice nisu ukljucene u cenu)
-Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRBIJI – plaćanje u agenciji!
-Individualne troškove putnika

Način plaćanja:

* Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana
* Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
* 50% prilikom rezervacije, a ostatak u ratama putem administrativne zabrane

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja

NAPOMENE:
-Putnici prilikom odlaska dobijaju punu uslugu posluženja u avionu.
-Prilkom povrataka se služi samo sok, čaj ili kafa.
-Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg.
-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

OPIS HOTELA:
HOTEL ASCOT 4* www.hotelascotsorrento.com/en
Hotel Ascot se nalazi u centralnom delu Sorrenta u blizini trga Piazza Tasso. Komforne sobe poseduju balkon, telefon, tv, sef, klima uredjaj, kupatilo. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, garaža, bazen. Doručak se sluzi u hotelskom restoranu.
HOTEL RIVAGE 3* www.hotelrivage.com/en
Hotel se nalazi preko puta hotela Ascot u centalnom delu Sorrenta. Sobe poseduju kupatilo, telefon, sef, mini bar, tv, nemaju sve sobe balkon. U sklopu hotela nalazi se bazen, restoran i bar. Doručak se sluzi u hotelskom restoranu.

FAKULTATIVNI IZLETI:
Fakultativni izleti se moraju uplatiti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti na svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:

Naziv izleta
CENA PO OSOBI - OBAVEZNO PLAĆANJE U AGENCIJI 
KAPRI
  65 €  
OBALA AMALFI
35 €
KOMPLET DVA IZLETA
90 €

 

Celodnevni izlet slikovitom obalom Amalfi, jednom od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, dramatična i spektakularna, proteže se od mesta Pozitano do grada Salerno. Kratka foto-pauza iznad Pozitana, jedna od najlepših razglednica s obale Amalfi je panoramski pogled na Pozitano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično, ovekovečeno u mnogim američkim filmovima. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje moćne pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod UNESCO zaštitom, biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama, obilazi se peške. Šetnja do katedrale Sv. Andrije s upečatljivim stubištem i dekorativnom fasadom..Nakon obilaska nastavak putovanja do mesta Ravello, smeštenog u brdima iznad Amalafija, odakle se pružaju čuvene filmske panorama obale Amalfi.

Celodnevni obilazak ostrva Kapri. Polazak do luke u Sorentu u dogovoreno vreme i ukrcavanje na brod. Nakon polučasovne plovidbe Napuljskim zalivom pored obale Sorenta stiže se na jedno od najpoznatijih ostrva Mediterana. Dugačko je 7 km, a široko blizu 3 km. Kapri je bio letnja rezidencija dvojice imperatora: Oktavijana i Tiberija. U XVII i XVIII veku bilo je omiljeno boravište španskih Burbona (koji su vladali Napuljem), a od XIX do sredine XX veka utočište mnogih poznatih slikara, pisaca, političkih prognanika i ekscentrika. Gradić Kapri je danas mondensko letovalište na čijim se uskim krivudavim uličicama nižu glamurozni izlozi najpoznatijih svetskih modnih kreatora. Po dolasku odlazak minibusom do Anacapri-ja gde se setajući posmatra panorama crkve Sv. Mihajla i Sv. Sofije, staro groblje, panorama Vile švedskog lekara Axel Munthe-a i vidikovac na ostrvo i ka feničanskim stepenicama. Potom odlazak minibusom do centra Capri-ja uz šetnju na glavnom gradskom trgu, Piazza Umberto I, i kroz trgovačke uličice do na kraju nezaobilazne posete Avgustovim Vrtovima. Slobodno vreme do popodnevnog broda za Sorento.

NAPOMENE:
Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20hi30min. prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.
U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno.
Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu).
Eurojet nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice

VAŽNE NAPOMENE:
Putnici su u obavezi da dostave broj pasoša i datum rođenja zbog hotelskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da sa se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovorst u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja / redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije uskladjeni sa Zakonom o turizmu.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 100 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.