PRAG
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

PRAG avio:: Doček Nove godine

PRAG - GRAD STOTINU TORNJEVA . Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, najvećoj reci u Češkoj, koja razdvaja Prag na 4 dela ( Stari Grad, Novi grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku. Prag predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika, sa jedne strane Karlovog mosta na reci Vltavi, a sa druge strane Stari Grad, galerija svih umetničkih stilova. Od 1992. godine centar Praga je proglašen svetskom kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a!

TERMIN: 29.12 - 02.01.2018.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan 29.12.2017. BEOGRAD – PRAG
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 06:45h (JU 610). Nakon sletanja na aerodrom u 08:55h, pasoške kontrole i preuzimanja prtljaga, odlazak na panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Obilazak Hradčanskog trga koji ima prelepe palate Swarcenberg, Toskansku, Martinicki, nadbiskupsku, stub kuge. Poseta praškog dvorca (rezidencije češkog predsednika), katedrale sv.Vida. Šetnja pored zlatnog portala, kraljevske palate, bazilike sv.Đorđa, Lobkovič palate, crne kule. Panorama na Prag iz bašte na valeh. Prelepa valdštajnska palata sa ogromnim parkom iz 17.veka, Hergertova ciglana, najtesnija ulica u Pragu, mala venecija, certovka, kampa, Karlov most, Karlova ulica, Klementinum (Narodna biblioteka), Starogradski trg sa čuvenim astronomskim i astrološkom satom Orloj. Zatim Karlov univerzitet, staleško pozorište i vaclavski trg sa narodnim muzejom. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Fakultativno: U večernjim časovima odlazak u pivnicu. Noćenje.
2. dan 30.12.2017. PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. Dan 31.12.2017. PRAG –KARLOVE VARI – PRAG
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari – jednu od najlepših banja Evrope. Povratak u Prag. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2018. GODINE. Noćenje.
4. Dan 01.01.2018. PRAG –DREZDEN – PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Drezden ( Drezden je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna ). Zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazivan je i Firencom na Elbi. Grad ima mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger ( u kojoj je 5 muzeja ), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (danas državni muzej u okviru koga je i Zeleni trezor), palata Tasenberg ( danas hotel Kempinski ), deo nekadašnjih gradskih zidina, Agustov most ). Povratak u Prag u večernjim časovima. Noćenje.
5.Dan 02.01.2018. PRAG – KARLŠTAJN – PRAG - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 17h ili fakultativno razgledanje zamka Karlštajn u pratnji lokalnog vodiča. Povratak u Prag. Fakultativno: Vožnja brodom po Vltavi. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:35h (JU 615). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:30h. Kraj programa.

 

HOTEL
CENA ARANŽMANA
           po osobi             
PROMO CENA za uplate do 15.11.2017.
ADLER 3*
 489  
 469 € 

 

POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 20 €,
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
• doplata za 1/1 sobu 189 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Prag – Beograd (prevoznik Air Serbia),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge lokalnih vodiča,
• agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• aerodromske takse: 95 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
• fakultativne programe;
• međunarodno zdravstveno osiguranje po uslovima Uniqa osiguranja

NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana koji se dostavljaju 10 dana do polaska na put 
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak u ratama putem administrativne zabrane
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja.

Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
• Karlove Vari - 25 € odrasli / 15 € deca;
• Pivnica (večera i jedno pivo) - 20 € odrasli / 15 € deca;
• Poseta dvorcu Karlštajn - 20 € odrasli / 15 € deca;
• Poseta Drezdenu – 30 € odrasli / 20 € deca;
• Vožnja brodom po Vltavi - 10 € odrasli / 8 € deca.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Pragu.

Opis hotela:  hotel Adler se nalazi u centru grada, nadomak starog gradskog jezgra Praga, na samo 5 minuta hoda od Trga Sv. Vaclava.  Od hotela se za samo 2 minuta hoda dolazi do najbliže stanice metroa, sa koje se može lako stići do svih  odredišta u Pragu. Hotel raspolaže sa ukupno 68 soba, restoranom, barom, WiFi – om.  Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, telefonom, SAT TV-om,  WiFi-om.  Noćenje sa doručkom ( doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto ). Više informacija o hotelu na www.hoteladler.cz

NAPOMENE
Putnici su u obavezi da dostave broj pasoša i datum rođenja zbog hotelskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovorst u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 . Montesol travel licenca OTP 019/2016. nastupa u svojstvu posrednika u prodaji – subagent.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja / redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.