BUDIMPEŠTA & Segedin - 02. januar
 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

BUDIMPEŠTA & Segedin

 

 

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, jedna je od najlepših evropskih prestonica. Sastoji se od 2 dela: Pešte i Budima, koji različiti na svoj način, čine izuzetnu celinu mnogobrojnih kulturnih i istorijskih spomenika. Posebno su atraktivne građevine iz perioda austro-ugarskog carstva, mnogobrojni mostovi, Margit ostrvo, kao i obližnja Sent Andreja sa spomenicima iz perioda seobe Srba.
Sent Andreja se nalazi oko 20 km severozapadno od Budimpešte na desnoj obali jednog od rukavaca Dunava.Grad je poznat po muzejima, galerijama i umetnicima. Danas je Sentandreja gradić mediteranske atmosfere sa kaldrmisanim uličicama, baroknom arhitekturo, i crkvama svih konfesija. Sedište je Budimske eparhije Srpske pravoslavne crkve. Blizu grada se nalazi etnografski muzej na otvorenom i izvor „Stara voda“ gde se po predanju odmarao patrijarh Arsenije Čarnojević.

 

TERMIN: 02 - 05. JANUAR 2018 ( dnevna vožnja )
HOTEL ZUGLO 3* ( sa bazenom )

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: 02.januar 2018
Polazak u 07.00 časova sa dogovorenog mesta ( tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put ). Dnevna vožnja u pravcu Subotice i graničnog prelaza Horgoš, sa kraćim pauzama po potrebi. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa vodičem: obilazak Trga Heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte uz pratnju vodiča. Noćenje.

2.dan: 03.januar 2018
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona i poseta Tropikarijumu, povratak u Budimpeštu. Uveče fakultativno poseta jednoj od čuvenih mađarskih čardi uz večeru i folklor. Noćenje.

3.dan: 04. januar 2018
Doručak. Slobodan dan ili Fakultativni obilazak Sent Andreje (središte Srpske kulture i tradicije u Mađarskoj). Obilazak sa stručnim vodičem trga i kuće Vuka Karadžića, Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, Pozarevačka, Beogradska i Grčka crkva, muzej SPC-e, krst Kneza Lazara. Povratak u Budimpeštu u hotel. Noćenje.

4.dan: 05.januar 2018
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Segedinu gde je predvidjeno zadržavanje oko 3 sata.... Poseta tržnom centru Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme u tržnom centru. Polazak za Srbiju oko 19 časova. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 139 €  PROMO CENA 99 € po osobi

Promo cena važi do popune određenog kapaciteta soba.

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.
Doplata za 1/1 sobu 65 eura isključivo na upit.
Cena aranžmana se umanjuje za 15 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

Transferi iz Užica , Čačka, Kragujevca, Batočine - doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika.
Transfer iz Zrenjanina – doplata za transfer 15€ / minimum 4 putnika.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase/visokopodni ili dabldeker sa audio-video opremom i klimom/
- smeštaj u izabranom hotelu u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi tri noćenja sa doručkom (švedski sto);
- razgledanje Budimpešte prema programu;
- posetu tržnim centrima u Segedinu
- organizaciju i vođstvo puta;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete;
- troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja po uslovima Uniqa osiguranja. Za putno osiguranje potrebno je dostaviti fotokopiju pasoša.
- individualne troškove

FAKULTATIVNI PROGRAMI (neophodan minimum 30 putnika)
- Prevoz do tržnog centra Campona 5 €, ulaznica za Tropikarijum 2500 F oko 8,5 € / deca do 18g 1800 F oko 6 €
- Krstarenje Dunavom 15 € / deca 10 €
- Sent Andreja 10 € / deca 5 €
- Večera u čardi 25 €

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate I to: gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO ili putem administrativne zabrane.
Odloženo plaćanje: prilikom rezervacije 30%, ostatak u 3 mesečne rate. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane.)

OPIS HOTELA

Hotel Zuglo http://www.zuglohotel.hu/index.php?site=1 – nalazi se na Peštanskoj strani, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking, zatvoren bazen, saunu.Sobe su sa TWC, sat TV, mini bar, telefonom.


Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL

 facebook  instagram

Info telefoni

011/ 3248 074; 3248 096
062 /300 160
 
Beograd 
Makedonska  br. 30/30
(ulaz iz Dečanske br.5)
 
e-mail: montesol2@eunet.rs

 

Postavite pitanje ili rezervišite aranžman

last minut 4a3spec ponude 5

yuta2018

Prijava na Newsletter

ANTI SPAM: Koliko je 2 puta 2?
Ime:
Email:

 

 

 

 

Sajt Turističke agencije MONTESOL TRAVEL je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.